Annonce

Annonce

Brev:

Dårlig søvnvane


6. juni 2018

Kategori:
Alder:
14 mdr.

Dårlig søvnvane

Kære Helen.

Jeg har fået givet min søn en rigtig dårlig søvnvane jeg godt vil have ændret på.

Jeg har tidligere ret problemfrit vænnet ham af med et blive ammet i søvn. Det tog kun 3 dages brok og så var han ok med bare at blive pakket ind i dynen og lagt. Vi spillede så noget musik for ham og nussede ham i panden og over næsen mens vi tyssede og så sov han på 10 minutter.

Det kørte så rigtig godt et stykke tid, men i takt med han blev stærkere motorisk og begyndte at kravle, begyndte han også at kravle rundt i sengen når han blev puttet. Han oksede rundt, rullede om på maven og rejste sig op på alle fire og videre op at stå og begyndte så at stå og hoppe mens han holdt i tremmerne - super irriterende!

For at løse det begyndte jeg så at rulle ham ind i dynen og tage ham op og så sætte ...


Annonce

... mig med ham i en stol hvor jeg kunne fiksere ham mellem min mave og lår så han lå stille, og så nusse i søvn. Han blev ikke vugget eller noget kun holdt fast i mine arme og i spænd melllem lår og mave.

Og det er så der vi er nu. Jeg er 100% selv ude om det og var skidedumt det indrømmer jeg, for nu er det igen kun mig der kan putte ham og kun når han er i mine arme. Andre kan godt putte, men så tager det en time. Når jeg gør det tager det 10 minutter.
Så hvad gør jeg? Han bliver som sagt ikke vugget, men når jeg prøver at lægge ham ned og nusse ham som før, så okser han rundt og griner af mig. Eller også bliver han sur og hyler.
Skal jeg bare være stædig og acceptere at det kan tage en time at putte og så bare blive ved med at lægge ham ned når han rejser sig?

Med venlig hilsen
En frustreret mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. maj 2019 | Sygdom | 13 mdr.

Bløde negle der buer opad

Hej :) Jeg skriver da jeg er lidt bekymret for min datters fingernegle, hun...

Læs hele brevet og Helens svar


18. maj 2019 | Opdragelse | 15 mdr.

Svært ved at læse vores dreng

Hej Helen Tak for din gode brevkasse:) Det var dejligt beroligende at...

Læs hele brevet og Helens svar


10. maj 2019 | Udvikling | 11 mdr.

Sproglig udvikling

Kære Helen. Et sidste spørgsmål for denne omgang... Det er sikkert noget...

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2019 | Amning | 11 mdr.

Ammestop - er det nu?

Kære Helen. Jeg har den sidste måneds tid kun ammet min søn inden sengetid....

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2019 | Sovevaner | 11 mdr.

Kun en lur eller?

Kære Helen Vi nærmer os hastigt vores søns 1 års fødselsdag og nye...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Vitaminer præmatur

Præmature børn, det vil sige børn som er født før 37 uge, har mindre jernreserver end børn født til tiden. Jerndepoterne er ofte opbrugt i 2 mdr´s alderen - afhængig af graden af præmaturitet og eventuelle fødselskomplikationer. Samtidig har præmature børn større væksthastighed.

Det er derfor nødvendig at starte med jerntilskud allerede fra 4 ugers alderen og fortsætte til barnet er et år, uanset om det får mere end 400ml modermælkserstatning dagligt.

Læs mere i Babylex

Dåb

Hvis du ønsker at få dit lille barn døbt i kirken, skal du henvende dig til kirkekontoret, som så vil lave en aftale med dig om, hvornår du kan møde præsten og I mødes og snakker om dåbsritualet.

Hvis man ikke ønsker sit barn døbt i kirken, skal man henvende sig på kirkekontoret i det sogn man hører til, og sørge for at få barnet navngivet. Mange vælger at holde en navngivningsfest i den anledning.

Hvis et barn ikke er døbt eller navngivet, inden det bliver et...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annonce