Annonce

Annonce

Brev:

Søvn i børnehaven - del II


13. marts 2018

Kategori:
Alder:
2 år, 3 mdr.

Søvn i børnehaven - del II

Hej Helen,

Tak for dine gode råd i min sidste henvendelse.

Jeg har nu undersøgt det med børnehaven, og det er ikke fordi der er andre børn der larmer, at vores datter vågner. Der er en pædagog som er hos børnene indtil de sover, og det kan ikke lade sig gøre, at vedkommende bliver der hele tiden. Jeg har så forespurgt, om vores datter evt. kan komme ud i en barnevogn og sove, men det kan kun lade sig gøre indtil efter påske, hvor der kommer nye børn i vuggestuen. Og der er ikke plads til at vi har vores egen barnevogn stående. Så vi må leve med at vores datter sover korte lure - idag sov hun kun i 20 min. Så vi lagde hende i seng kl. 19.25 og hun sov allerede 19.45 - hun var bare rigtig træt! Så nu er vi spændt på, hvor længe hun sover i morgen tidlig.

De har valgt at lave det om i institutionen, så børnene fremadrettet ...


Annonce

... først bliver rykket fra vuggestuen til børnehaven, når de er 3 år - det ville jeg ønske havde været tilfældet for vores datter, som blev rykket da hun var 2,5 år. Nu vil vi prøve at lægge hende til at sove noget tidligere om aftenen, så hun forhåbentlig kan få indhentet noget af den søvn, som hun ikke får om dagen.

Hvornår stopper børn generelt med at sove middagslur? Bør man da lægge dem tidligere i seng, så de sover flere timer om natten? Jeg synes at vores datter påvirkes af for lidt søvn ift. Energi, humør og appetit, så jeg vil gerne give hende de bedste rammer, for at hun får den søvn hun skal have.

Sidste spørgsmål - jeg synes at have læst, at du kun giver råd og vejledning i din brevkasse til og med det 3. År - er det korrekt? Hvad skyldes det, at det ikke gives til større børn?

På forhånd tak.

Med venlig hilsen
En mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. april 2018 | Opdragelse | 2 år, 6 mdr.

Vredes udbrud

Hej Helen Min søn på 2 år og 6 mdr er begyndt at få voldsomme vredes udbrud...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Sovevaner | 2 år, 1 mdr.

2 årig der ikke vil falde i søvn

Kære Helen. Jeg skriver da min kæreste og jeg er ved at være desperate ifht...

Læs hele brevet og Helens svar


6. marts 2018 | Diverse | 22 mdr.

Signalstærk

Hej Helen Jeg har for nylig læst bogen "Signalstærke Børn" Af Anja Sigvard...

Læs hele brevet og Helens svar


28. februar 2018 | Udvikling | 2 år

Trist storesøster

Kære Helen. Der sker meget i vores lille familie for tiden, så jeg har endnu...

Læs hele brevet og Helens svar


26. februar 2018 | Kost og ernæring | 2 år

Kræsen toårig

Kære Helen. Tusind tak for dit svar om lillebrors forstoppelse. Det...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Legetøj

Barnet har bedst af det nære samspil der er mellem barnet og forældrene. Men i takt med at barnet bliver større og begynder at forholde sig lidt mere til verden omkring sig, vil det være godt at der er legetøj, som barnet kan kigge på og undersøge.

Når barnet begynder at gribe, skal legetøjet egne sig til at komme i munden. Tingene skal være solide og uden skarpe kanter og spidser. Maling skal være giftfri og må ikke skalle af. Tøjdyr og dukker skal kunne vaskes og du skal sikre...

Læs mere i Babylex

Natamning

Mælkeproduktionen sker også om natten og i den første tid efter fødslen er det en rigtig god idé at amme om natten.

De fleste børn vil i de første måneder have behov for amning om natten og det er først efter 6 mdr´s alderen, at man siger at barnet rent ernæringsmæssigt ikke længere har behov.
Hvis man ammer meget om natten efter 6 mdr´s alderen er der risiko for at mælken fylder så meget, at barnet ikke spiser tilstrækkeligt med skemad i løbet af dagen.

Når...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annoncer

Annonce