Annonce

Annonce

Brev:

16 mdr. søvn


13. januar 2018

Kategori:
Alder:
16 mdr.

16 mdr. søvn

Hej Helen

Jeg samsover med min dreng på 16 mdr. Det har vi gjort siden han var 4 mdr.
Selvom det er hyggeligt og rart, er det ikke længere den optimale soveløsning for hverken ham eller mig.

Vores putteritual indebærer bl.a. at han ammes til natten. Nogle gange er det nok, og han vender sig om og sover. Som oftest bliver han dog også vugget i mine arme inden han falder helt i søvn. Og det er lige præcis ovennævnte vi gerne vil ændre.

Han vågner gennemsnitligt 5-7 gange hver nat. Nogle gange mere. Han sover bedst først på aftenen, og herefter sover han 1,5 - 2 timer ml. hver opvågning. Jo længere hen på natten vi kommer, jo kortere er der imellem hans opvågninger. Når han vågner er det med gråd, og han søger han bryst, hvilket han får.

Det får ham ikke til at falde i søvn, og jeg må supplere det at vugge ham. Sådan foregår det hver gang han vågner, og det tager nogle gange timer at få ham til at sove igen. Han bliver puttet til natten ved en 18.30-19.00 tiden og står op kl. 05 (vågner selv) I ...


Annonce

... vuggestuen sover han som oftest 2,5 - 3,5 timer.

Vi vil meget gerne lære ham at falde i søvn selv. Gerne på eget værelse. Vi har tænkt på at lade far tage over (hvilket vi har prøvet før, da han var 10 mdr. gammel. Vi forsøgte i 3 uger, uden nogle resultater overhoved. Andet end en dybt ulykkelig dreng der græd meget om natten).

Jeg tænker selvfølgelig også, at al den amning er uhensigtsmæssig. Men vores dreng bruger ikke sut/ eller bamse (vi forsøger), så jeg er den primære trøst.

Pt. forsøger jeg at lægge ham i hans egen seng, når han er faldet i søvn. Her sover han med samme antal opvågninger, hvis ikke flere. Det ender altid med at jeg tager ham over i sengen, bare for at sove lidt.. og så er vi det samme sted.

Har du nogle inputs til, hvordan vi bedst mulig kommer igang med al dette på en god og kærlig måde? Vores dreng har et stort temperament og kan blive så ked af det/hidsig at han næsten glemmer at trække vejret. Han er også meget morsyg, og bliver ked af det bare jeg går på toilettet.

Hilsen mig

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. maj 2018 | Sovevaner | 19 mdr.

Sovetid

Hej Helen. Tak for svar! Lige et par opfølgende spørgsmål ;-) I sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2018 | Opdragelse | 16 mdr.

Brug af iPad

Hej Helen Vi kunne godt tænke os at høre din mening om brug af iPad.. Vores...

Læs hele brevet og Helens svar


14. maj 2018 | Udvikling | 15 mdr.

15 mdr dreng virker ked og frustreret når mor er i nærheden

Kære Helen Søde, dejlige og glade lille Valdemar på 15 1/2 mdr virker pt....

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2018 | Sovevaner | 19 mdr.

Sengetid - 19 mdr.

Hej Helen. Vi har meget svært ved at få vores yngste søn på 19 måneder til...

Læs hele brevet og Helens svar


4. maj 2018 | Sovevaner | 17 mdr.

Putte- og natteproblemer

Kære Helen, Jeg har fulgt dig på sidelinien i mange år og har nu fået brug...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Honning

Honning frarådes til børn under 1 år. Honning indeholder bakteriesporer og kan være infektionskilden vd spædbarnsbotulisme.

Botulisme er en sjælden sygdom, som skyldes et toksin (en forgiftning) dannet af den en sporedannende bakterie Clostridium Botulinum. Sporerne findes i omgivelserne, de er hårdføre og kan tåle kogning i flere timer.

Voksne og større børn bliver kun syge hvis de spiser mad med toksin, hvor sporerne er inaktive og uden betydning. Hos spædbørn...

Læs mere i Babylex

Bug Buster

Bug Buster er en metode til at fjerne hovedlus. Joanna Ibarra fra den velgørende organisation Community Hygiene Concern i London har udviklet denne metode og princippet i i Bug Busting er, at du i en og samme arbejdsgang får tjekket for hovedlus og også får fjernet lusene.

Metoden bygger på viden om lusenes adfærd og udvikling og på benyttelse af tættekam, almindelig shampoo og hårbalsam. Behandling med insekticider er således overflødig.

Du kan købe "Bug Buster"...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en MEGET god brevkasse, hvad skulle jeg dog gøre uden den.

Mor til dreng knap 6 uger


Annoncer

Annonce