Annonce

Annonce

Brev:

Sammensovning udfordring


30. maj 2017

Kategori:
Alder:
9 mdr.

Sammensovning udfordring

Hej igen Helen :)

Vi har også "lidt" søvn udfordringer .

Vi bor i et lille hus med kun et soveværelse på 1.sal, og da E (på 2,4) altid har sovet meget urolig og har mange drømme sover vi i samme rum. vi har en helt fast putte rutine efter aftensmadden. børste tænder, ren ble og i nattøjet. så går vi oven på, og en sidder hos mor og en hos far. så får A(på 9 måneder) sutteflasken og E får en suttekop med sukkerfri saft. ved godt det ikke er for smart, men hun har haft en del bøvl med nyrebækken betændelse af flere omgange så vil være sikker på at hun får nok væske, og det får hun ikke altid om dagen (lige meget hvor meget vi prøver).

Så læser vi to bøger, de kommer over i hver sin seng på hver sin side af vores seng, vi synger et par stille sange og siger at vi lige skal ned og rydde op og feje gulvet. så starter "festen" de skriger og råber, og hyler (de får ikke lov til at være ulykkelig ked af det). vi går op til dem med jævne mellemrum taler med små stemmer, og giver E tryk masage for af få "det vilde ud" som hun siger indtil de sover, det kan tage op til 2 timer!!!.

Men festen stopper ikke her for de er begyndt at vågne flere gange om natten. de har altid kommet over til os når de vågner men nu vækker E lillesøster, når E kommer over i vores seng og mener at det er morgen både kl 1. 3 4 og 5. A forlanger meget mælk i flaske, også i løbet af natten. hun får ellers det hun skal have i løbet af dagen. ...


Annonce

... det er svært at vide hvor meget hun spiser da hun VIL spise selv.

Hurtig gennemgang af A dag

kl 6 op
kl 7 grød
kl 08.45 150ml flaske (her er hun så træt at hun nægter at spise noget)
kl 09.00 ud i barnevognen
kl 11.30 op
kl 12.00 rugbrøds mad eller rester fra dagen før.
kl 13.30/14.00 120 flaske og anden lur.
kl 15.00/15.30 op
kl 15.30 smoothies eller frugt eller en bolle
kl 17.30 aftensmad
kl 18.30/19.00 150ml flaske og god nat.

har prøvet at putte flere spise pauser ind men hun tager meget lang tid om at spise, så hun kan næsten ikke nå det når hun også skal nå at lege inden hun skal sove. hun er begyndt at bruge baby tegn, og er god til at sige når hun vil have noget at drikke. hun øver sig og får derfor tit tilbudt vand.

Men ja hun vil stadig have meget mælk om natten. derud over er men meget rasløs i sengen. kan hun være sulten eller er det bare et stadie?

Vores soveværelse er helt mørkt med en lille vågelampe tændt så jeg kan se til at finde sutter og lave flasker. er det fint nok?

I starten(det første halve år) sov jeg med A nede i stuen og det gik godt men det er jo ikke en holdbar løsning, men det er det heller ikke nu så hvad kan vi gøre?

Vi har prøvet bogen om kaninen der ikke ville sove men uden virkning(måske hun ikke er gammel nok?) Far og mor har ikke sovet igennem nu i over 2 år så er ved at være en smugle trætte.

Med venlig hilsen
Hippie mor og far A.K.A Zombierne

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Lure i løbet af dagen

Kære Helen Tak for dit svar til mit første spørgsmål omkring natamning -...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

11 måneder og vågner om natten

Hej Helen Først vil jeg takke dig for dine tidligere svar, som har været til...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Sovevaner | 8 mdr.

8 mdr, amning og mad

Kære Helen Jeg har nogle spørgsmål angående vores datters “spisevaner”. Om...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Cykelhjelm

Alle børn bør bruge cykelhjem, når de cykler. Det gælder både når de cykler selv og når de sidder i cykelstol, i en ladcykel eller i en cykelanhænger.

Vælg en godkendt hjelm. Det vil sige en hjelm med et CE-mærke og godkendelsesnummeret EN 1078.

Derudover så skal hjelmen sidde rigtigt og det gør den når den dækker panden og sidder så stramt, at den ikke kan skubbes tilbage i nakken. I de fleste hjelme sidder skumgummipuder, som hjælper til at justere størrelsen, så...

Læs mere i Babylex

Sushi til børn

Børn må gerne få sushi - men der er nogle ting du skal overveje:

- Fisken der bruges skal have været frosset ned til - 20 grader i mindst 24 timer. Der kan forekomme parasitter i fisk og disse dræbes ved frysning.

- Sushien skal fremstilles under hygiejniske forhold. Den bør spises samme dag som den er lavet og køber du den færdigpakket skal du være opmærksom på korrekt opbevaringstemperatur og holdbarhedsdato.

- Børn under 3 år må højst spise 25...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Du är min absoluta förebild inom allt med barn och allt som rör barnuppfostran/sömn/mat/sjukdom. Trots att jag aldrig träffat dig känner jag ett 100% förtroende och respekt för dig och känner att din syn på barn och hur man ska hantera olika situationer är helt rätt. Det finns så många metoder och syn på området idag men du har en sån sund och kärleksfull inställning.

För att sammanfatta det jag precis skrev: Du är min "guru" inom området och jag är glad att jag Tack vare min danska svärmor fann din sida och äntligen kunde få den hjälp och feedback jag så väl behövde!

Tack
/Erika


Annoncer

Annonce