Annonce

Annonce

Brev:

Putning af begge børn på samme værelse


23. juni 2014

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Putning af begge børn på samme værelse

Hej Helen,

Nye udfordringer på vej :)

Vi bor i en stor lejlighed, med et kæmpe soveværelse og et lidt mindre værelse. Drengene skal dele, så de har det store.

Loui er kun 3 1/2 måned, men en stor dreng på 67 cm og 8 kg. Han vokser snart ud af sin vugge som han sover i på vores mindre soveværelse.

Når den ikke går længere, får storebror en halv høj køjeseng med hule nedenunder (han ved det godt og han GLÆDER sig:)) Loui skal så overtage hans junior tremme seng.

Der er desværre på ingen måde plads til junior tremmesengen i vores soveværelse. Så Loui må sove på samme værelse som storebror. Men hvordan griber man lige det an mht putningen?

Loui er træt ved 19-20 tiden, det fungere godt for os at gi ham evt bad, nattøj, går ind i værelset med dæmpet el slukket lys, giver flaske, han får sin putteklud og sut og bliver herefter lagt i vuggen, vi sidder normalt lidt hos ham, engang i mellem kan det godt tage op til 20-30 min før han er helt rolig og sover tungt.

Victor derimod har krudt i måsen, han ...


Annonce

... bliver først puttet ved 20-21 tiden, men kan godt være længe om at falde i søvn, han kalder, synger, klapper, stiger ind og ud af sin seng osv. Han vil højst sandsynlig vække Loui.

Hans putteritual er evt bad, nattøj, en banan og vand. Vi går ind i hans seng, vi læser en bog, synger en sang også godnat. Og herefter starter showet med ham :)

Når Loui er rykket på hans/deres værelse om en måneds tid, ku man gå ind i vores seng og hygge, læse og synge. For så at gå på børneværelset og ligge ham i seng. Men det er svært at forklare en dreng på 2 1/2 at man skal hviske og være stille fordi nu sover lillebror også på værelset - eller hvad mener du?

Der kommer helt sikkert nogen bump på vejen, Victor siger Loui meget gerne må få hans seng og sove på hans værelse. Men svært bliver det når Loui ligger og sover allerede og Victor skal ligges ind. Glæder mig til Loui kommer i den alder hvor de kan puttes samtidig, få læst historie sammen osv.

Har du nogle gide ideer til hvordan vi kunne gribe det an?

Kærligt mor til 2

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Hormonspiral og mælkeproduktion

Hej igen Jeg har lige skrevet et længere brev vedr. udfordringer omkring...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Udfordringer med amning ved 3,5 mdr.

Kære Helen Jeg har tidligere fået vejledning hos dig vedr. mit første barn,...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Sovevaner | 3 mdr.

Sover min baby for meget? - 3 mdr.

Hej Helen Et måske lidt underligt spørgsmål - men kan en baby sove for...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Søvn og skift mellem søvnfaser

Kære Helen Vi har en søn som har meget svært ved at falde i søvn og skifte...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Dårlig nattesøvn - 4 mdr.

Hej Helen. Jeg har længe fulgt din brevkasse og har været utrolig glad for...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Quinoa

Quinoa er en plante, der vokser både vildt og dyrket. I Danmark kan den købes i supermarkedet og sælges her både som mel, flager og gryn. Den minder om hirse eller ris og kan indgå i madlavningen som alternativ til kartofler, ris og pasta.

Quinoaflager kan bruges til grød og indeholder ikke gluten, hvorfor quinoagrød kan gives før 6 måneders alderen. Det anbefales at man generelt varierer mellem forskellige grødtyper til børn. Quinoagrød har en lidt "fnugget konsistens" og smager...

Læs mere i Babylex

Fisk og børn

Det er vigtigt at børn tilbydes fisk. Gerne flere gange om ugen, det vil sige næsten hver dag til frokost og et par gange til aftensmad.

Det er vigtigt at børn tilbydes forskellige typer af fisk. De fede fisk er især laks, sild og makrel. De mere magre fisk er skrubbe, rødspætte, sej og torsk. Fisk er rige på næringsstoffer som D-vitamin, selen og omega-3-fedtsyrer, som er meget vigtige for udviklingen af barnets hjerne.

Er dit barn mellem 0-14 år, er det vigtigt,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annoncer

Annonce