Annonce

Annonce

Brev:

Potteträning - 3 år, 7 mdr.


10. marts 2016

Kategori:
Alder:
3 år, 7 mdr.

Potteträning - 3 år, 7 mdr.

Hej Helen.

Så er der gået lidt tid med potteträning for min äldste sön. Han lavede pölser på potten fire gange i december og så er det gået i stå (også med tis). Han er dog stadig meget interesseret i det med underbukser og vil også gerne sidde lidt på toilettet nu. Det er bare det der med at tisse eller lave pölser når man sidder der.. det kniber med det..

Mit spörgsmål er derfor hvordan går man frem med det her. Lige nu er det sådan at han sidder på toilettet med ipad om morgenen, og også om aftenen. Stort set hver dag. Så er han jo i börnehave mellem 5 og 6 timer per dag. Jeg tror vi skal forsöge få ham til at sidde på toilet eller potte regelmässigt også i weekenden. Han har ble på i börnehave, og for det meste herhjemme også.

Det han giver udtryk for er at han gerne vil have underbukser på og også i börnehave og om natten. Jeg forsöger forklare at for at kunne göre ...


Annonce

... det, så er han nödt til at öve i at tisse og lave pölser på toilettet. Men forstår han egentlig det? Det virker som om han meget godt ved at han skal tisse og ber ofte om at få ble på så han kan tisse, når han har underbukser på. Jeg ved du anbefaler ble samtidig med potteträning, men hvad gör man når det nu er underbukserne der er det interessante... Forstår du hvad jeg mener?

Jeg tänker at måske skal vi bare forsöge indföre de her faste tider så meget vi kan og så kan de spörge i börnehaven om han vil sidde på potten eller toilettet (det har han ikke villet endnu). Og så måske med tiden det kommer? Eller skal vi göre noget andet? Samtidig er det også et spörgsmål om hvor länge skal han sidde på toilettet? Idag ville han kun sidde der sikkert 5 min, og jeg tror det var fordi han virkelig skulle tisse... Skal vi indföre et minutur, du må gå når klokken ringer...?

Tak for hjälpen!

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

18. april 2018 | Opdragelse | 3 år

At blive storebror - 3 år

Hej Helen. Vi har jo som sagt fået lillesøster som er 5 uger i dag og...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Opdragelse | 4 år

Dårlig samvittighed overfor min søn

Hej Helen, Min mand og jeg har en dejlig dreng på 4 år. Han er en kærlig...

Læs hele brevet og Helens svar


12. april 2018 | Opdragelse | 3 år, 6 mdr.

Den snakkende storebror

Hej Helen. Vi har en dreng på 4 år, som har været storebror i et halvt år. ...

Læs hele brevet og Helens svar


6. april 2018 | Renlighed | 4 år

Afvænning af natble

Hej Helen. Jeg har en dreng på 4 år, som stadig sover med natble. Han...

Læs hele brevet og Helens svar


26. marts 2018 | Opdragelse | 4 år

Er 4 årig vred og ked af det pga afsavn?

Hej Helen, Har længe fulgt din brevkasse og har nu selv brug for...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Fordøjelse

Barnets første afføring kaldes meconium og den er helt sort. I takt med at barnet får mere mælk, skifter afføringen farve og man kan på afføringen således se om barnets fordøjelse fungerer.

Babyer som kun får brystmælk vil ofte have en gul afføring, som kan gå lidt over i det grønlige. Lugten er syrlig, men ikke ubehagelig og afføringen virker lidt tynd og grødet. Børn der ammes kan have flere dage imellem deres afføringer.

Babyer der både får brystmælk og...

Læs mere i Babylex

Sexliv

Der er meget forskelligt hvornår både kvinden og manden har lyst til at genoptage sexlivet efter en fødsel. For nogle par går der mange måneder før de begge er parate.

Mange tror at det kun er kvinden der skal være parat, fordi det jo er hende der har født, men mænd der har oplevet deres kone føde og har set barnet komme ud af vagina, kan også have svært ved at genoptage sexlivet.

Efter fødslen er kvindes hormonbalance anderledes, end før hun blev gravid, og en...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Mange tusinde tak for dit svar, jeg kan helt sikkert bruge det til noget!

Tak fra Karlas mor


Annoncer

Annonce