Annonce

Annonce

Brev:

Bliver nemt frustreret/vred


3. juli 2018

Kategori:
Alder:
23 mdr.

Bliver nemt frustreret/vred

Hej Helen :-)

Tak for svar på det sidste brev ang søvn til lillesøster, vi arbejder fortsat på sagen, og det går stille og roligt den rigtige vej føler jeg :-)

Har lige en anden ting, som jeg gerne vil høre dit syn på.
Min søn på lige knap 2 år, er så skøn, glad og omsorgsfuld. Men ud over det, så har han et virkelig iltert temperament, som jeg har lidt svært ved at finde ud af hvordan jeg skal takle.

Det er de mindste ting der kan tænde ham af, som f.eks. Bleskift, 8/10 gange ender det simpelthen med at blive sådan en træls stund, fordi han spænder i hele kroppen, sparker, niver og rykker mig i håret hvis han kan komme afsted med det. Syntes jeg forsøger at gøre det hyggeligt med kram, sang og snak, men det virker sjældent :-/

Derudover blive han selvfølgelig frustreret/sur/ked af det, hvis der er noget han ikke må, vi siger nej, eller hvis han har været slem ved lillesøster, og vi så fortæller at det ikke er i orden, sommetider også når jeg går efter at have afleveret i vuggestuen.

Og jeg tænker at det jo egentlig er helt normale følelser at blive ked/vred/frustreret, MEN han gør det i sådan en grad, at han banker ...


Annonce

... sit hoved ind i nærmeste væg/skab/gulv, ikke hver gang, men ofte.

I starten gjorde han det oftest i sengen om natten, det problem er nu løst ved at han er flyttet ud af tremmesengen og over i juniorseng.

Det gør mig virkelig inderligt ked af det at han har det sådan, og jeg kan ikke lade være med at tænke om det er fordi at min mand og jeg gør noget galt?

I starten hvor han gjorde det, blev jeg ærlig talt chokeret hver gang, og endte derfor med at blive lidt bestemt i min tone, “skældte ud”, og sagde at det måtte han ikke.. det gav ingen effekt, og jeg kan også godt se at det ikke er hensigtsmæssigt.

Jeg forsøger nu at bevare roen, snakke roligt, og prøver at sætte mig ned til ham og sige at det da også var træls, og tilbyde ham en krammer og kys osv.

Men jeg syntes bare stadig at han får de her “udbrud” ret ofte, næsten dagligt vil jeg sige.

Hvad pokker kan jeg gøre for at hjælpe min lille skat i de svære situationer? Og har du et bud på hvorfor han reagere så kraftigt?

Håber at du endnu engang kan hjælpe os. Vi er så glade for medlemskabet her, der er altid hjælp og brugbare råd at hente, så tusind tak for det :-)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

30. januar 2019 | Sovevaner | 2 år, 1 mdr.

Putning - næste skridt?

Kære Helen Så er det tid til en opdatering! Vi har nu været i gang med...

Læs hele brevet og Helens svar


25. januar 2019 | Sovevaner | 21 mdr.

Igen problemer med at falde i søvn

Hej Helen. Godt nytår! Nå, så er vi "på den" igen. Jeg syntes ellers, at...

Læs hele brevet og Helens svar


17. januar 2019 | Sovevaner | 2 år, 3 mdr.

Svær at lægge til lur

Kære Helen For snart lang tid, da min datter var knap et år, skrev jeg til...

Læs hele brevet og Helens svar


7. januar 2019 | Opdragelse | 2 år

Når en 2 årig slår ud?

Kære Helen Hvordan forholder vi os når vores datter på 24 måneder slår ud og...

Læs hele brevet og Helens svar


23. december 2018 | Sovevaner | 2 år, 2 mdr.

Svær at putte i ferier

Hej Helen Min datter på 2 år og 2 mdr har altid sovet eksemplarisk natten...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Høj stol

Når barnet begynder at kunne sidde selv, er det en god idé at anskaffe en høj stol. Så kan barnet sidde med ved bordet under måltiderne og det kan også følge med i, hvad I laver ved køkken- og spisebordet.

Der findes mange modeller. De stationere, hvor nogen kan indstilles, så de passer til barnets alder (kan varieres i længden mellem sæde og fodstøtte) og typer som fungerer som legebord.

Der findes også mobile stole eller sæder, som kan medbringes, når man skal i...

Læs mere i Babylex

Pudendusblokade

Pudendusblokade er en bedøvelse af bækkenbundensområdet, som gives til kvinder der er i fødsel.

Blokaden lægges oppe i skeden i slutningen af presseperioden og den modvirker den voldsomme udspilingsfornemmelse man føler, lige før barnet bliver født. Desuden virker blokaden bedøvende på mellemkødet, hvis man skal syes lige efter fødslen.

Pudendusblokaden er for de fleste ubehagelig at få lagt og den kan dæmpe presseveerne, fordi man som kvinde ikke kan fornemme,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Endnu engang mange tak for dit svar her i den gode brevkasse. Jeg har anbefalet dig til dem jeg kender fordi du er SÅ god til at komme med nogle konkrete råd. Lige det som gør hverdagen lidt nemmere og knapt så frustrerende, så TAK for det!


Annonce