Annonce

Annonce

Brev:

Skriger og vil have babs


24. januar 2018

Kategori:
Alder:
14 mdr.

Skriger og vil have babs

Hej igen.

Min datter er jo meget glad for babsen og ville gerne hænge i den det meste af dagen, hvis hun kunne. Hun bruger den til mad, til tryghed, til hygge og til at "nulstille" sig selv.

Nu er jeg jo begyndt at skulle trappe ned og det er lykkedes at aftenamme i vores sofastol i soveværelset, og så putte hende i sengen uden babs bagefter, hvilket er "hænder og hovedet" fantastisk, at hun hurtigt har accepteret det så hurtigt!

Nå, men min datter er meget signalstærk og reagerer fra 0-100 på få sekunder i gråd, flitsbue, skrig etc., i skift og overgange (f.eks. hjem fra vuggestue), når hun er træt om eftermiddagen, når tingene ikke vil som hun vil eller hun ikke må noget i hjemmet. Hun kammer fuldstændig over.

Jeg er selv uddannet pædagogisk og i marte meo etc., så jeg kender til og bruger udviklingsstøttende kommunikation som "åh skat, hvor ærgerligt. Du blev helt ked af det. Prøv igen. ...


Annonce

... Jeg vil gerne hjælpe dig" etc. Jeg tager hende op, giver hende et knus, vugger hende lidt i min favn eller tager hende i hånden hen til noget andet. Jeg siger "nej", når jeg skal og prøver at hjælpe hende med at rumme nej´et.

Men ofte knækker filmen bare helt for hende, og hun skriger og bliver ked af det - nogle gange i halve og hele timer. I disse tilfælde kan jeg næsten ikke få hende ud af følelsen - kun hvis jeg bruger babsen. Så falder hun ned med det samme og nulstiller sig selv fuldstændig. Hun tager en pause og lader sig selv slappe helt af - nogle gange i 15-20 min. OG så er hun klar igen og i glimrende humør.

Det jeg vil spørge om er et råd til, hvad jeg kan gøre nu, hvor jeg jo skal trappe kraftigt ned i amningerne og ikke kan tilbyde hende brystet hver til hveranden time? For hun har virkelig mange nedsmeltninger for tiden og jeg føler mig bare som en virkelig "dum" mor.

På forhånd tak.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. maj 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Kæmper mod søvnen

Kære Helen Tak for en god og brugbar brevkasse. Jeg har en søn på 11...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2018 | Transport og ferie | 11 mdr.

Jetlag og erstatning for letmælk?

Kære Helen, Så nærmer tiden hvor vi skal tilbage til DK og holde...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2018 | Opdragelse | 16 mdr.

Brug af iPad

Hej Helen Vi kunne godt tænke os at høre din mening om brug af iPad.. Vores...

Læs hele brevet og Helens svar


14. maj 2018 | Udvikling | 15 mdr.

15 mdr dreng virker ked og frustreret når mor er i nærheden

Kære Helen Søde, dejlige og glade lille Valdemar på 15 1/2 mdr virker pt....

Læs hele brevet og Helens svar


6. maj 2018 | Udvikling | 11 mdr.

Vores søn råber og skriger meget

Kære Helen Jeg skriver til dig, da vores søn på 11 måneder, råber og skriger...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Ufrivillig natlig vandladning

Når børn tisser i sengen om natten, så kalder man det ufrivillig natlig vandladning, sengevædning eller Enuresis. Og der kan være flere årsager til at børn tisser i sengen om natten.

1. Arvelighed. Hvis mor og/eller far har tisset i sengen om natten, så er sandsynligheden for at barnet kommer til det større.

2. Hormoner. Det antidiuretiske hormon (ADH) udskilles fra hjernen om natten og skal nedsætte urinproduktionen om natten. Men nogle børn er lidt længere tid...

Læs mere i Babylex

Vitaminer præmatur

Præmature børn, det vil sige børn som er født før 37 uge, har mindre jernreserver end børn født til tiden. Jerndepoterne er ofte opbrugt i 2 mdr´s alderen - afhængig af graden af præmaturitet og eventuelle fødselskomplikationer. Samtidig har præmature børn større væksthastighed.

Det er derfor nødvendig at starte med jerntilskud allerede fra 4 ugers alderen og fortsætte til barnet er et år, uanset om det får mere end 400ml modermælkserstatning dagligt.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for dit svar. Det var lige hvad jeg havde brug for!

Tak fra Emmas (18 måneder) mor


Annoncer

Annonce