Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke spise - 3 år, 10 mdr.


8. januar 2018

Alder:
3 år, 10 mdr.

Vil ikke spise - 3 år, 10 mdr.

Kære Helen.

Jeg har brug for råd i forhold til vores datter på 3 3/4 år.. fra den ene dag til den anden vil hun pludselig kun spise suppe og yoghurt. (Og meget begrænset).

Hun har alle dage været glad for mad, vi har aldrig oplevet problemer på den front andet end hvis hun har været syg har appetitten selvfølgelig ikke været der. Jeg har gjort mig nogle tanker og skriver lige fra start til slut.

Hun vågnede en morgen og bedte om vand drak det og hostede lige efter og fik en lille smule opkast af vand og slim (var lidt forkølet) da jeg hentede hende fra børnehave havde hun intet spist og spiste ikke før sent om aftenen lidt yoghurt (sagde selv hun havde ondt i halsen) dagen efter var hun fin men spiste stadig ikke vi havde en snak hvor jeg spurgte hende om det var halsen der strammede hvilket hun svarede "ja fordi jeg er syg".

Hun har været helt på toppen men vil stadig kun spise flydende og siger "jeg vil aldrig spise igen, jeg er stadig syg når hun bliver tilbudt andet end yoghurt eller suppe. Virker sådan helt panisk når hun fortæller. Da jeg sagde til hende vi må en tur til lægen så hun lige kan kigge på halsen skreg hun mig ind i hovedet at det ville hun ikke og græd græd og græd...

Hun er blevet tilbudt ting vi ved hun normalt ALDRIG siger nej til som ...


Annonce

... hendes yndlings vingummier yndlings kage yndlings pastaer, vingummier holder hun i hånden og sutter på det andet sidder hun og prikker i, ligner een der er sulten men ikke tør spise....
Vi har nu været til lægen og der er intet at se i halsen.

Jeg tænker hvad dette bunder I? Skal vi bare lade hende spise yoghurt og suppe? Hvor meget skal vi bekymre os? Hvordan skal vi forholde os (ærligt er jeg allerede meget bekymret for sådan har jeg aldrig oplevet hende).

Jeg har gået hjemme på barsel indtil for 5 uger siden, jeg har været den der har afleveret og hentet altid, hun har sovet sammen med mig, og vores lille med far da de har forstyrret hinandens søvn. Kan det evt. Være en reaktion på at jeg tager på job midt om natten og at rutinerne har ændret sig så hun vågner op med far bliver afleveret af far og hentet af mig (nogle gange farmor)?

Hun bliver ked af det bare jeg skal i vaske kælderen og spørg hele tiden skal du arbejde i morgen mor? Kommer du tidligt hjem? Mor henter du mig? Hun har alle dage været mor syg og er en følsom pige,- undskyld mit lange forvirrende brev men jeg er lidt i vildrede og ønsker ikke at forværre situationen.

Hun er 102 cm og vejer 14 kilo hun leger er aktiv, men syns hendes humør er mere svingende end det plejer.

Hilsen
En bekymret mor.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. april 2018 | Opdragelse | 4 år

Dårlig samvittighed overfor min søn

Hej Helen, Min mand og jeg har en dejlig dreng på 4 år. Han er en kærlig...

Læs hele brevet og Helens svar


12. april 2018 | Opdragelse | 3 år, 6 mdr.

Den snakkende storebror

Hej Helen. Vi har en dreng på 4 år, som har været storebror i et halvt år. ...

Læs hele brevet og Helens svar


6. april 2018 | Renlighed | 4 år

Afvænning af natble

Hej Helen. Jeg har en dreng på 4 år, som stadig sover med natble. Han...

Læs hele brevet og Helens svar


26. marts 2018 | Opdragelse | 4 år

Er 4 årig vred og ked af det pga afsavn?

Hej Helen, Har længe fulgt din brevkasse og har nu selv brug for...

Læs hele brevet og Helens svar


27. februar 2018 | Renlighed | 3 år, 11 mdr.

Renlighed, igen.

Hej Helen. Jeg skrev til dig i juli sidste år ang vores store dreng på...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

PKU

Phenylketonuri, PKU, er en stofskiftedefekt og det kaldes også nogle gange for "Føllings syge" efter den læge, som opdagede sygdommen i 1934.

I Danmark er det jordemoderen, der efter fødslen, undersøger om barnet har PKU. Dette gøres ved at tage en blodprøve, en hælprøve på alle nyfødte. Prøven skal tages når barnet er mellem 48-72 timer gammel. Får man et positivt resultat på prøven, skal barnet have behandling før det er 2 uger gammelt og indenfor 24 timer efter det positive...

Læs mere i Babylex

Snore i børnetøj

Der kan være snore i dit barns tøj - snore kan sidde i hætter og kraver, i handsker osv. og det kan være farligt. Lange snore bør undgås, de kan hænge fast i rutschebanen og klatrestativet på legepladsen, - og i værste fald kan børn blive kvalt ved det.

Se derfor dit barns tøj igennem og er der snore, så kan det være en god idé at afkorte snoren mest muligt. Det vil også være en god idé ikke at binde knuder eller sætte andet på snoren, som kan sætte sig fast i legeredskaber,...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg bliver nødt til at skrive igen, for at fortælle, hvor glad jeg er for at du har den her hjemmeside!

Det er så fantastisk at have et sted, hvor der er en faglig person, men også utroligt omsorgsfuld, som gider at høre og svare på alle de bekymringer og tanker man har som mor. :-D

Kærlig hilsen
Camilla, snart mor til to


Annoncer

Annonce