Annonce

Annonce

Brev:

Vil ikke spise og sover dårligt - 11 mdr.


19. oktober 2015

Alder:
11 mdr.

Vil ikke spise og sover dårligt - 11 mdr.

Kære Helen.

Min datter er nu 11 månder og hun tog sine første skridt da hun var 10 måneder og nu går hun flydende, eller hvad man siger. Hun er en pige, der aldrig er i ro. Hun går rundt dagen lang og undersøger alt. Hun peger på en masse ting og vil gerne vide hvad det er. Hun sidder ikke stille mere end 5 minutter ad gangen. Men hun sover og spiser bare så dårligt og derfor har jeg et par spørgsmål.

Jeg ammer hende kun 2 gange i døgnet nu, men alligevel spiser hun bare ikke ret meget. Hun vejede 4970 g. Ved fødslen og var 55 cm. Lang og nu vejer hun 9 kg. Og måler 78 cm. Jeg ved ikke om det er nok? Hun vil faktisk kun have kogte og rå grøntsager og lidt rugbrød. Alt andet ryger på gulvet og især kød er helt galt. Når hun får kød i munden så bryner hun og spytter det ud. Vi har prøvet alt men vi kan virkelig ikke få ret meget i hende og det er meget frusterende. Hun drikker fint med vand. Jeg er meget i tvivl om hvad vi kan gøre og om hun fx får jern nok, når hun ...


Annonce

... ikke vil have kød.

Hun sover også rigtig dårligt for tiden. Hun står op kl. 6 og så bliver hun puttet kl. 20. Jeg tror hun er klar til, kun at sove en lur om dagen. Hun er først træt ved 12 tiden og hun vil ikke sove før. Og hvis hun bliver puttet ved 12 tiden tager hun 2-3 timer og sover bedre om natten, men stadig meget uroligt. Hun vågner ca. En gang om natten. Hvis hun får to lure på en dag, så vågner hun flere gange om natten og har svært ved at sove igen. Jeg forstår ikke rigtig hvorfor hun ikke sover hele natten uden, at vågne da hun gjorde det da hun var mindre.

Hun er også rigtig meget morsyg lige for tiden. Hun græder når jeg går og hun vil op hele tiden. River og rykker i mig og hvis hun ikke lige kan komme op, så skriger hun. Far duer ikke lige for tiden. Hun er også lige pludselig blevet forsigtigt overfor fx farmor og farfar. Hun bryner når hun ser dem og hvis de tager hende så græder hun. Hun plejer slet ikke at være sådan.

Med venlig hilsen
Maries mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. juni 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

1 år og urolige nætter vol 2

Kære Helen Tak for dit svar. Vi har et godt stykke tid haft helt faste...

Læs hele brevet og Helens svar


23. juni 2018 | Sovevaner | 12 mdr.

1 år og urolige nætter

Kære Helen Min datter har tidligere sovet ok (fra ca 19-5), men stod meget...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Amning | 9 mdr.

Afvænning fra amning

Kære Helen. Min datter sov igennem fra hun var 1-7 måneder, men de sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juni 2018 | Sovevaner | 9 mdr.

Stadig søvnudfordringer

Hej Helen. Så er det mig med barnet der kæmper mod søvnen igen. Det er...

Læs hele brevet og Helens svar


12. juni 2018 | Kost og ernæring | 10 mdr.

10 måneder, - mad, søvn og rytme

Kære Helen. Så skriver jeg igen vedr. min lille pige som nu er 10 måneder....

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Spinalbedøvelse

Spinalbedøvelse er en bedøvelsesform, som bruges ved blandt andet kejsersnit. Man lægger bedøvelsen ind via en kanyle, som føres ind i rygmarvskanalen og kvinden bedøves fuldt fra taljen og ned.

Bedøvelsen gør som regel ikke særlig ondt at få lagt, og det tager meget kort tid at lægge den. Spinalbedøvelse har den fordel at kvinden er vågen under kejsersnittet og derfor kan følge med i fødslen af barnet - og også se barnet med det samme, barnet kommer ud. Der sættes en skærm op,...

Læs mere i Babylex

Barnløshed

De fleste par har en naturlig forventning om blive forældre på et tidspunkt. Men for nogle sker det dog ikke bare af sig selv.

Hvis man som par forsøger at blive gravide gennem et år, uden at de lykkes, så betragtes det som ufrivilligt barnløshed. Statistikken siger, at ca 80 % vil bliv gravide i løbet af et år.

Årsagerne til at man ikke bliver gravid kan være rigtig mange og det tager tid at finde frem til den rigtige behandling for det enkelte par. Derudover er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tak for dine svar. Hvor er du bare dygtig. Tak for dine gode råd. Alle mine spekulationer er nu væk.. Vil prøve de ting du siger. Tak :)

Kærlig hilsen
Katrina, mor til dreng på 9 måneder


Annoncer

Annonce