Annonce

Annonce

Brev:

Udebleven menstruation og cyste


13. maj 2013

Kategori:
Alder:
0 mdr.

Udebleven menstruation og cyste

Hej Helen,

Min mand og jeg er p.t. i gang med fertilitetsbehandling (insemination). Vi har en datter i forvejen på 3 1/2 år, som vi fik naturligt. Vi har nu prøvet at få nummer to i 2 år, men det er ikke lykkedes endnu. Min mand har dårlig sædkvalitet, hvilket gør det sværere at være heldig at få en mere. Vi tager det stille og roligt, men forsøger jo ved hvert ÆL.

Ved min sidste menstruation blev jeg scannet og de fandt en cyste (hvilket åbenbart er normalt når man for hormonbehandling). Jeg nåede aldrig at spørge dem om, hvad jeg skulle være opmærksom på, når der nu var en cyste. Jeg blev meget hurtigt vist ud og sendt hjem.
Hverdagen går og jeg er tæt på at skulle have min menstruation. Ca. 4 dage før min forventede menstruation, begynder jeg at pletbløde lidt og det er brunligt. Jeg går med en menstruationskop, så jeg ved derfor hvor meget jeg ca. bløder, og der kommer ganske lidt og jeg undres.
Da det så kommer til den dag min menstruation skulle komme, på 28. dagen, ...


Annonce

... er der ingenting og jeg har menstruationslignende smerter. Jeg tager en graviditetstest dagen efter, for at være på den sikre side, og den er negativ. 2 dage senere tager jeg en test mere og den er stadig negativ. Det har været sådan siden, at jeg har haft menstruationslignende smerter on and off med et par dages mellemrum. Jeg går hele tiden og venter på at den kommer.

Jeg er nu gået 9 dage over tid (hvilket den aldrig har gjort). Min mave er ret stor og sommetider er jeg meget oppustet og forstoppet.

Det skal lige siges at der var ingen graviditetstegn, før omkring de 7 uger med min første. Dog havde jeg lettere ømme bryster og menstruationslignende smerter ret tidligt og langt ind i graviditeten.

Mit spørgsmål er, om det er min cyste der kan drille - Hvilket jeg har stor en forventning om. Og hvornår kan man ca. regne med at den går i sig selv? Det skulle have været min 2. menstruation siden cysten blev fundet.

På forhånd tusind tak for din hjælp og svar.

- Lusen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

5. april 2018 | Amning | 0 mdr.

Gylper

Hej Helen. Tak for svar på mit forrig brev. I forlængelse har jeg et...

Læs hele brevet og Helens svar


31. marts 2018 | Sovevaner | 0 mdr.

Vugges i søvn

Hej Helen. Vi har fået en skøn lillesøster som nu er 18 dage gammel. Men...

Læs hele brevet og Helens svar


31. januar 2018 | Graviditet | 0 mdr.

Pletblødning måske graviditet? Eller?

Hej Helen. Jeg er ny herinde. Lidt om problemet: Jeg fik men mens. 31...

Læs hele brevet og Helens svar


16. oktober 2017 | Graviditet | 0 mdr.

Ømhed, prikken og stikken

Hej Helen, Jeg er gravid i uge 16 og har den sidste uges tid haft en...

Læs hele brevet og Helens svar


5. oktober 2017 | Sovevaner | 0 mdr.

Vil ikke sove om natten

Hej Helen Vi skriver fordi vi for 13 dage siden blev forældre til en sød...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Sushi til børn

Børn må gerne få sushi - men der er nogle ting du skal overveje:

- Fisken der bruges skal have været frosset ned til - 20 grader i mindst 24 timer. Der kan forekomme parasitter i fisk og disse dræbes ved frysning.

- Sushien skal fremstilles under hygiejniske forhold. Den bør spises samme dag som den er lavet og køber du den færdigpakket skal du være opmærksom på korrekt opbevaringstemperatur og holdbarhedsdato.

- Børn under 3 år må højst spise 25...

Læs mere i Babylex

Tisser i sengen

Over 13 % af danske børn har problemer med at tisse i sengen. Det svarer til, at tre elever i en almindelig folkeskoleklasse oplever en forstyrret nattesøvn med vådt nattøj og sengetøj.

Man ved at de fleste sengevædere er drenge og at tilstanden ofte er arvelig. Sengevædning er primært fysiologisk betinget og skyldes enten manglende produktion af det hormon, der styrer urinproduktionen eller for lille blære i forhold til barnets alder.

Langt de fleste børn vokser...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annoncer

Annonce