Annonce

Annonce

Brev:

Urolig over ny graviditet


26. juni 2011

Kategori:
Alder:
2 år

Urolig over ny graviditet

Kære Helen.

Tak for sit svar ang Sara og vores problem med at hun blev ked af det, når vi kom hjem. Dit råd lykkedes og hun er nu en glad pige igen.

Jeg står i en rigtig svær situation lige nu. For nylig fandt jeg ud af at jeg er gravid igen, og trods af glæden ved dette er jeg fyldt med uro. Et halvt år efter jeg havde født Sara kom jeg ind i en meget træls periode, fødselsdepression. Det tog rigtig hårdt på den ellers lykkelige familie, og der gik faktisk meget lang tid før jeg kom ovenpå igen. Det der bekymrede mig mest dengang var mit forhold til Sara, jeg "gad" hende faktisk ikke og det gav mig utrolig dårlig samvittighed. Jeg havde svært ved at styre mine frustrationer, når hun blev pyldrede og skreg, og jeg var ikke den mor jeg så brændende gerne ville være. Sara var planlagt, så det var ekstra svært ikke at være glad.

Min bekymring er nu om dette sker igen? Jeg er så bange for at komme helt derud, hvor man indeni ønsker, at man kunne skrue tiden tilbage, og bare være sig selv. Det skal lige siges at jeg har det meget bedre nu, og at jeg ikke får nogle form for medicin mod depression mere. Jeg har ...


Annonce

... haft det perfekt siden november, og jeg har svært ved at genkende den frygtelige person jeg i de 9-10 måneder det stod på.

Men lige nu tænker jeg meget over det at få et barn mere. Er jeg klar til det? Kan jeg magte at have 2 små børn? og hvad med Sara, skal hun ikke have os for sig selv mere. Mig og min mand har altid været enige om at få 3-4 børn, men jeg synes ligesom at min fortiden har sat skår i glæden.

Det er nok at Sara oplevede den rigtige dårlige tid, hvilket jeg stadig bearbejder på grund af den dårlige samvittighed, men skal 2 små børn se på at deres mor går "amok" fordi hun ikke kan rumme tingende. Jeg er meget bange og ved faktisk ikke hvad jeg skal gøre. Min mand er meget forvirret over min frustration, for som han siger er vi ved at udleve vores drøm om en lille familie. Han har ret, men jeg havde også en drøm om, hvilken mor jeg gerne ville være overfor mine børn. Jeg ved også godt at jeg ikke skal tage sorgerne på forskud, og nu ved jeg jo også hvad det drejer sig om, men alligevel er jeg i syv sind.

Jeg håber inderliget at du har nogle tanker omkring dette.

Kærlig hilsen
Den fortvivlede mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. april 2018 | Diverse | 2 år

Ny institution

Hej Helen Jeg skriver til dig fordi jeg er i tvivl om hvordan jeg skal gribe...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Sovevaner | 2 år

2 år og putning

Hej Helen Vores dreng er lige rundet 2 år, og vi bruger virkelig lang tid på...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Udvikling | 2 år

Børnehave

Hej Helen, Vi har idag en dreng der er præcis 2 år. Vi har for en måned...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 20 mdr.

Putning af søn på 20 mdr.

Kære Helen Vi skriver til dig i håb om at få råd til putning af vores søn på...

Læs hele brevet og Helens svar


3. april 2018 | Udvikling | 21 mdr.

Særlig sensitiv?

Hej Helen Dette er lidt en fortsættelse på mit forrige brev, hvor vi stod i...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Søvn

Børn sover ikke som os voksne, og søvnen og måden barnet sover på, ændrer sig lidt hele tiden. I nogle periode vil børn naturligt sove dårligere end i andre perioder - det sker især, når barnet udvikler sig rigtig meget både motorisk og mentalt, ligesom børn der starter i daginstitution, er syge eller måske får en ny lillebror eller lillesøster, naturligt også sover dårligt i disse perioder.

Jeg bliver tit spurgt: "Hvad gør jeg galt?" eller "Hvordan skal jeg præcist gøre for at...

Læs mere i Babylex

Erstatning for mælk

Hvis du af en eller anden grund ikke ammer dit barn eller ønsker at supplere din amning med mælk, så skal det være modermælkserstatning. Barnet må ikke få almindelig komælk før det er tidligst 6 mdr. gammel og da stadig kun i begrænset mængde (smagsprøver i kop).

Der findes forskellige former for erstatning, noget kan bruges fra fødslen og andet først fra barnet er mindst 4 mdr. gammelt. Erstatninger kan købes i pulverform, som blandes op med kogt, afkølet vand, eller flydende i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen
For gud ved hvilken gang er jeg på din hjemmeside for lige at tjekke, hvordan det nu er med forkølelse og graviditet. Jeg har brugt siden så mange gange. Og hver gang har jeg fået højt kvalificerede og superpraktiske og tryghedskabende svar. Det vil jeg bare lige sige tak for.
Mvh Birgitte


Annoncer

Annonce