Annonce

Annonce

Brev:

Vuggestue og antal timer


4. februar 2018

Kategori:
Alder:
19 mdr.

Vuggestue og antal timer

Hej Helen

Vores søn startede i vuggestue da han var 15 måneder. Jeg læser mange steder at det er bedst at have dem hjemme til de er 1,5 - 2 år.
Nogle steder har jeg også læst at børn kan udvikle stress og seperationsangst ved tidlig start i vuggestuen. Men samtidig fik jeg også bare tit afvide at han vil have godt af at komme i vuggestuen og lege med de andre børn.

Hvad tænker du om en start på 15 måneder? Vil du mene det er for tidligt?

Vi har fra start altid været fleksible. Han er altid vågnet af sig selv om morgen. Han har i starten været i vuggestuen gennemsnitlig fra kl 9-14 ca 5 timer. Men i starten af december fik vi en deltidsordning hvor han nu er i vuggestuen fra 9-12 de dage han sover hjemme og når han sover i vuggestuen bliver han hentet når han vågner ved 13.30 tiden. Altså er han i vuggestuen ca 4 timer dagligt nu. Han har også mange fridage ind imellem. Lige nu har han to faste fridage om ugen, dvs han i øjeblikket kun er i vuggestuen 3 dage om ugen. Hvad tænker du om det?

Engang imellem græder han ...


Annonce

... når han bliver afleveret, men pædagogerne fortæller at det er overstået indenfor få minutter. Og at han er glad og tilfreds i løbet af dagen. Men når han græder kan det godt være hårdt for mig. Jeg bliver så ked af det og får lyst til at beholde ham hjemme. Med hensyn til vuggestuen så er de 3 pædagoger på stuen og 9 børn. Hvad tænker du om at han græder engang imellem? Er det almindeligt?

Vores søn er en åben og udadvendt dreng, når vi er ude siger han hej til alle mennesker han møder på sin vej og er ikke bange for at tale til folk. Jeg tænker at barnets personlighed også har noget at sige med hensyn til vuggestue start? Eller er jeg forkert på den? Nogle børn søger fx meget tryghed og så er der børn som søger mindre tryghed. Et barn som har meget behov for tryghed generelt tager måske mere “skade” end et barn der har mindre behov for tryghed.

Hvad er din holdning til ovenstående og mine tanker? Jeg kan godt efter at have læst at børn skal være hjemme til de er 2 år få det dårligt over at han startede i 15 måneders alderen.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

21. maj 2018 | Kost og ernæring | 20 mdr.

Mad og diverse - 20 mdr.

Hej Helen.. Jeg skriver endnu en gang til sig angående vores datter....

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2018 | Sovevaner | 19 mdr.

Sovetid

Hej Helen. Tak for svar! Lige et par opfølgende spørgsmål ;-) I sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2018 | Opdragelse | 16 mdr.

Brug af iPad

Hej Helen Vi kunne godt tænke os at høre din mening om brug af iPad.. Vores...

Læs hele brevet og Helens svar


9. maj 2018 | Sovevaner | 19 mdr.

Sengetid - 19 mdr.

Hej Helen. Vi har meget svært ved at få vores yngste søn på 19 måneder til...

Læs hele brevet og Helens svar


8. maj 2018 | Sovevaner | 21 mdr.

Putterutiner

Hej Helen Min mand og jeg er ved at gå ud af vores gode skind over, at det i...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Amning

Sundhedsstyrelsen anbefaler at børn ammes sålænge som muligt. Helst fuldt ud til de er 6 måneder gamle og delvist frem til 12 måneders alderen eller længere, hvis mor og barn ønsker det.

Brystmælk er nøje afstemt til barnets forskellige behov og modermælk indeholder vigtige antistoffer, som beskytter det lille barn mod infektioner. Det tager tid at etablere en amning, for de fleste tager det ca. tre uger, men der kan gå op til 6 uger før mælkemængden har afstemt sig efter barnets...

Læs mere i Babylex

Epiduralblokade

En epiduralblokade bruges til fødende kvinder, når man ønsker at smertelindre dem fuldstændig under f.eks. udvidelsesfasen, hvorefter man så kan trappe bedøvelsen ned og den fødende kan presse sit barn ud.

Man har på danske fødesteder idag mulighed for at få en "walking epidual", hvor den fødende har mulighed for at bevæge sig lidt mere. Den tager toppen af smerterne, men er ikke så kraftigt bedøvende som en egentlig epiduralblokade er.

Begge typer af...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en MEGET god brevkasse, hvad skulle jeg dog gøre uden den.

Mor til dreng knap 6 uger


Annoncer

Annonce