Annonce

Annonce

Brev:

En meget opgivende mor!


16. december 2016

Kategori:
Alder:
11 mdr.

En meget opgivende mor!

Hej Helen.

Jeg er en førstegangmor, som virkelig ikke ved hvad jeg skal gøre længere. Ved ikke om det er mig der gør noget forkert eller hvordan jeg skal forholde mig til det. Alle give mig råd, men hjælpe mig absolut ikke. Jeg er pt. Så forvirret og stresset over hvordan jeg skal forholde mig til min lille pige.

Jeg har lille Nikoline på 11 mdr. Hun er en meget smilende og glad pige, det meste af tiden.

Hun er 100 % mors pige, os lidt for meget. Nikoline har dog et temperament problem. Hun går ofte fuldstændig amok hvis hun ikke får sin vilje.

Nikoline har aldrig ville tage sut eller sutteflaske, vi har prøvet alle forskellige slags og prøvet at tilbyde hende det tusindvis af gange, men hun har altid nægtet det. Så vi har ikke rigtig noget at trøste hende med.

Hun er lige startet i dagpleje d. 1 december, går okay. Men samme problemer som hjemme (forklaring længere nede).

De sidste måneder, vil Nikoline kun være hos mig eller hvor jeg er. Hvis andre tager hende, græder hun utrøstelig – også hende far.

Vores daglige plan ser således ud:
- Kl. 0730 Står op
- Ingen morgenmad, det har hun aldrig gidet at have
- Kl. 0845 afleveret i dagpleje
- Formiddagsmad grød, bolle eller frugt Kl. 0900, der spiser hun ingenting
- Ingen formiddagslur, leger og humøret er højt
- Kl. 1100 middagsmad. Hun spiser ingenting, smider bare alt på gulvet.
- Kl. 12 – 13 middagslur. Hun bliver puttet i barnevogn, men man skal køre med hende for at hun vil sove. Så sover hun i ca. 35-40 min. (Altid) Nogle gange kan man køre endnu en tur med hende og så falder hun i søvn igen eller skriger sindssygt indtil man tager hende op. Jeg har nogle gange prøvet at lade hende ligge og skabe sig, indtil hun giver op. Men efter 45 min – 60 min voldsom skrigeri, opgiver jeg kampen. Når hun kommer op, bliver hun tilbudt kiks, ...


Annonce

... grød eller frugt – men vil ingenting spise.
I weekenderne ammer jeg nogle gange efter middagslur, så hun får noget at spise!
- Omkring kl. 15 - 16 er hun træt igen, så ofte putter jeg hende til en eftermiddagslur omkring kl. 1530 – 1630. Der sover hun i 45 min ca. i mine arme eller barnevogn.
- Kl. 1730 -1800 Får hun aftensmad, der spiser hun lidt men ikke meget. Hun vil have alt hun kan se på vores tallerkner, men smider det hele på gulvet.
- Kl. 1930 – 20 bliver hun puttet. Jeg ammer hende godnat og når hun er faldet i søvn ligger jeg hende over i sengen.

Ofte, næsten altid vågner hun når jeg ligger hende fra mig og græder lige med det samme. Jeg tager hende op igen og samme rutine. Det sker 3 – 4 gange, før jeg kan ligge hende fra mig og hun forbliver sovende. En time efter vågner hun op og vi gør samme rutine igen, sover hun en time mere og vi gør samme rutine. Derefter sover hun til 0130 – 0200, samme rutine igen (og ammes). Kl. 0400 vågner hun igen, samme rutine. Kl. 0530 Vågner hun igen og der tager jeg hende ind i mine seng og putter. (med bryst i munden)

Jeg har aldrig kunne ligge Nikoline ned i sengen, og synge eller læse for hende. Hun vil simpelthen ikke overgive sig til søvnen. Både faren og jeg har prøvet, hun ligger og sparker og skriger. Rækker ud efter os hele tiden. Ligger jeg en hånd på en mave eller pande og nusser, forværres det hele bare. Lyder voldsomt, men vi har nogle gange prøvet hvor det har stået på i 1 – 1,5 time, hvor vi ender med at give op. Da der gør ondt i vores hjerter, hun er så ked af det.

Jeg håber virkelig du kan hjælpe, jeg er så træt og smadret konstant og ved ikke hvad jeg skal gøre længere. D. 2 januar starter jeg på job og allerede nu græder jeg over at skulle starte, jeg har simpelthen ikke energien eller overskuddet til det. Hjælp!!

Mange Hilsner
Linette

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2018 | Sovevaner | 10 mdr.

Hjælp vågner kl 5.00

Kære Helen Vores datter er det sidste stykke tid (ca 3 uger) begyndt at...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Lure i løbet af dagen

Kære Helen Tak for dit svar til mit første spørgsmål omkring natamning -...

Læs hele brevet og Helens svar


22. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

11 måneder og vågner om natten

Hej Helen Først vil jeg takke dig for dine tidligere svar, som har været til...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2018 | Kost og ernæring | 9 mdr.

Tørstig om natten - 9 mdr.

Kære Helen, Hjælp.... Min datter på 9 måneder har egentlig altid sovet godt...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 11 mdr.

Natteamningen - hjælp!

Kære Helen Jeg har længe ville tegne et abbonoment her hos dig, og har nu...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Øjenbetændelse

Lige efter fødslen har de fleste nyfødte hævede og let sammenklistrede øjne. Det skyldes fostervand og blod, som kan fjernes med kogt, afkølet vand.

Øjenbetændelse kan skyldes enten en virus eller en bakterie. Hvis øjenbetændelsen opstår i forbindelse med en forkølelse, er det ofte en virus, der er årsagen og her hjælper antibiotika ikke. Fejler barnet derimod ikke andet end øjenbetændelse, skyldes det ofte bakterier som skal behandles med antibiotika, som du får på en recept hos...

Læs mere i Babylex

Bøvse

Når babyer spiser, sluger de ofte en masse luft. Derfor har mange brug for at bøvse efter et måltid.

Den nemmeste måde at dit barn kan komme af med luften på er hvis du lægger barnet op mod skulderen og klapper eller stryger forsigtigt på ryggen. Hold barnet så højt, at barnets arme bliver løftet, så har luften lettere ved at komme ud.

Du kan også sidde med barnet foran dig på dit skød eller lægge barnet på din underarm og gå lidt rundt.

Spædbørn...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annoncer

Annonce