Annonce

Annonce

Brev:

Mors angst om pasning


14. november 2014

Alder:
6 mdr.

Mors angst om pasning

Kære Helen.

1000 tak for dine råd vedr søvn og hendes kost og tid i vuggestuen.

Det køre helt fantastisk med fast føde 3 gange dagligt på samme tidspunkter, hun et gået ned i flasker til ca 4 om dagen og hun tager sine lure i løbet af dagen ca 3-4 timer fordelt. Men aftnen er helt hen i vejret! Nogen dage kan jeg putte hende fint i hendes seng hvor hun sover godt ca 4 timer uden opvågning. Andre aftner, de fleste. Kæmper vi i op til 4 timer, hvor hun er helt umulig og nu er hun så stor at jeg simpelthen ikke et stærk nok til at styre hende. Jeg vil rigtig gerne ha at hendes far kan få hende til st slappe af og sove. Men der vil hun slet ikke være! Så nu har vores sp tilbudt os et Marte Meo forløb, som begynder på Mandag. Forhåbentlig det kan få os til at forstå hende bedre, da intet vi gør hjælper?

Jeg har fået mere ro i sindet over ar hun skal starte i vuggestue her den 1/12. Vi har besøgt dem og Siff hyggede sig helt vildt. Fik kram og kys af de andre børn og de voksne var SÅ skønne. Siff og jeg får så lang indkøring som vi vil ha og de vil ringe så snart Siff er ved st vågne så jeg er den første hun ser før og efter søvn.

Nu er det ved at være juletid og vi er blevet inviteret til SÅ mange arrangementer. Ja vi kunne godt trænge til st komme ud og få lidt voksentid. ...


Annonce

... mit liv har jo været baby de sidste 15 mdr. Jeg er træt, tæt på at bryde sammen mange gange, da jeg har kæmpet med hendes manglende søvn så længe og ja så har jeg jo heller ikke sovet.

Nu trænger jeg VIRKELIG til at være egoistisk. Ved det lyder grimt, for det har Siff ikke behov for. Men for at hun har en glad og frisk mor, er jeg også nødt til at tænke lidt på mig, og mine behov. Det drejer sig "kun" om en enkelt overnatning ved farmor og farfar efter hun er startet i vuggestue. De andre arrangementer er det kun i nogle timer. Men får lidt dårlig smag i munden over at det er dage der ligger tæt på hinanden. Ved godt hun ikke fornemmer tid endnu. Men hun vil jo kunne mærke at mor pludselig er væk flere gange. Hun vil naturligvis komme med en reaktion over at blive "efterladt" men vil forsøge at gøre hendes tid ved bedste så positiv som mulig.

Farmor har fået strikse info vedr spise tider og putte ritualer. Disse SKAL være som hjemme også fordi hun har det så svært om aften/natten. Jeg har seperations angst. Bliver så dårlig bare ved tanken. Vil hun tage skade? Føle sig svigtet? Hvad nu hvis hun får noget galt i hals!? Der køre skræmme kampagner i mit hoved. Råd om hvordan man takler en seperations angst som denne? Det er jo psykisk terror.

Mange hilsner

Siff´s mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. april 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Nat og slat spiser

Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg ikke længere kan finde hoved og hale...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvnproblemer - 6.5 måned

Hej Helen Tak for en fantastisk brevkasse! Jeg har virkelig haft gavn af...

Læs hele brevet og Helens svar


12. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mange opvågninger - 6 mdr.

Hej Helen. Tak for dit svar. Jeg har lige et par opfølgende spørgsmål. ...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Vågner hele natten

Hej Helen Først mange tak for et godt foredrag i dag på Gentofte...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Udstyr

Tænk fremad når du skal vælge, hvad du køber til dit barn. Et barn får brug for rigtig mange ting og meget er ofte dyrt og bruges kun i kort tid. Derfor kan visse ting købes brugt, eller måske kan I låne eller arve. Det kan godt betale sig.

Autostol, kravlegår og andre babyting kan lejes flere steder og til meget fornuftige priser.

Senge, høje stole, autostole, og andre større anskaffelser bør være mærket DVN (Dansk Varefakta Nævn) eller DS (Dansk Standard). Det er...

Læs mere i Babylex

Sko

Det er vigtigt at barnets muskulatur i fødderne får mulighed for at udvikle sig rigtigt. Dette gøres bedst, hvis barnet får lov til at gå så meget som muligt på bare fødder.

Som hovedregel har børn ikke brug for sko, før de begynder at rejse sig og gå rundt. Når barnet skal have sin første sko, er det vigtigt at skoen er blød og passer til barnets fod. Der bør være en fast hælkappe og skoen bør ikke være så stor, at barnet risikerer at glide frem i den. Hvis foden glider, er...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Mange tak for dit gode svar - vi har nu fulgt dine anvisninger og det var en overraskende nem proces - 2 nætter tog det af vænne flasken fra vores datter og nu spiser hun som aldrig før - TUSIND TAK for dit lille skub.

Mange hilsener
Vibeke, mor til pige på 21 måneder


Annoncer

Annonce