Annonce

Annonce

Brev:

Flytter hjem til Danmark


15. april 2013

Alder:
21 mdr.

Flytter hjem til Danmark

Kœre Helen

Til sommer flytter vores lille familie hjem til Danmark igen. I den forbindelse har vi en nogle spørgsmål, som trœnger sig på.

Vores søn er nu 21 måneder og en rigtig lille charmetrold. Han er født i udlandet og har altid vœret hjemme hos mig – ud over de sidste par måneder, hvor han én gang om ugen har vœret I dagpleje. I Danmark skal han begynde i vuggestue, og vi er meget spœndte på, hvordan han klarer denne overgang. Nogle tips til hvordan vi kan forberede ham bedst muligt?

Det ene hold bedsteforœldre bor i samme land, hvor vi bor nu. De er naturligvis meget trœtte af, at vi flytter og forventer at vores lille søn derfor besøger dem meget den sidste tid. De bor dog halvanden time vœk, hvorfor det altid bliver med mindst én overnatning. De sidste par måneder har det nœsten vœret med 14 dages interval, hvilket jeg ikke mener er i barnets tarv at vœre så meget vœk hjemmefra. Men der presses meget på, og jeg er i tvivl om jeg overreagerer? Skal jeg give dem lov de sidste måneder?

I forbindelse med flytningen har ...


Annonce

... bedsteforœldrene også meldt ud, at vores søn kan passes af dem mens vi pakker. Men hvor meget bør vores søn vœre med til – f.eks. pakning af hans sager? Er det vigtigt at han ser lastbilen blive pakket osv? Eller vil det bare stresse den lille mand og har han bedst af, at hygge sig hjemme hos dem imens?

I Danmark venter det andet hold bedsteforœldre spœndt. De har allerede spurgt, om de må tage barnebarnet med på en uges ferie til sommer. De vil tage ham med på en af øerne, hvorfor han ikke lige kan komme hjem igen, hvis han bliver ked af det. Da både min mand og jeg skal starte nyt arbejde, har vi ingen ferie og vuggestuen er lukket, hvormed det for os ville passe fint. Men er en uge for lang tid for sådan en lille dreng? Også når man tœnker på at han en måned forinden er blevet rykket ud af hans faste rammer?

Som du jo sikkert kan se, gør vi os mange tanker omkring flytningen og vores lille dreng. Vi ønsker at gøre overgangen så let for ham som mulig; men måske gør vi for stort et nummer ud af det?

Venlig hilsen
En noget bekymret mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. april 2018 | Sovevaner | 2 år

2 år og putning

Hej Helen Vores dreng er lige rundet 2 år, og vi bruger virkelig lang tid på...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Udvikling | 2 år

Børnehave

Hej Helen, Vi har idag en dreng der er præcis 2 år. Vi har for en måned...

Læs hele brevet og Helens svar


20. april 2018 | Kost og ernæring | 18 mdr.

Enormt ensidigt spisende 18 måneders dreng

Hej Helen Nå, nu prøver vi lige at få nogle input til en frustrerende og...

Læs hele brevet og Helens svar


18. april 2018 | Sovevaner | 20 mdr.

Putning af søn på 20 mdr.

Kære Helen Vi skriver til dig i håb om at få råd til putning af vores søn på...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2018 | Diverse | 19 mdr.

Amning, morglad og lille ny på vej

Kæreste Helen, Så er det blevet tid til at spørge dig til råds igen. Du har...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Undertøj

Bomuld er behageligt, suger sved og kan vaskes ved høj temperatur. Det er en stor fordel så længe børn bruger ble, hvor det ikke kan undgås at der af og til kommer urin og afføring i undertøjet.

I vinterhalvåret kan det være en fordel at vælge undertøj af uld, da det varmer mere. Vær opmærksom på hvilken type uldundertøj du vælger. Noget uld kradser, hvor andet er meget mere blødt og behageligt.

Læs mere i Babylex

Smile

Der er ikke noget bedre end at få et smil fra sit barn!

Allerede få timer efter fødslen ligger barnet og kigger på sine omgivelser og på mor og far. I et sådan øjeblik kan man godt opleve sit barn smile. Det er dejligt, men er dog endnu ikke det bevidste smil.

Først når barnet er ca 6 uger gammelt kan man opleve det mere bevidste smil, hvor det er synet af mor, far, storesøsters ansigt, som får lillebror til at smile.

Jo mere du kan smile, pludre og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Der er ingen tvivl om at Helen er en sundhedsplejerske med hjertet på rette sted og det betyder meget for mig i perioder hvor jeg har været usikker på nogle ting.

Camilla Martin


Annoncer

Annonce