Annonce

Annonce

Brev:

Bedste


24. april 2012

Alder:
8 mdr.

Bedste

Hej Helen

Lige lidt baggrundsinfo: Jeg er 30 år, min mand er 26 år, vores søn er 8 måneder, og han er vores første barn. Jeg har ammet fuldt ud indtil 6 måneder og ammer stadig 3 gange i døgnet. Han er en glad og meget udadvendt dreng.

Vores dejlige dreng er en rigtig selskabsdreng, han elsker andre mennesker og han er kun blevet bange for et andet menneske en enkelt gang. Det er jeg/vi selvfølgelig rigtig glade for, da jeg/vi har gjort meget ud af, at han ikke skulle være en ”mor-dreng” eller ”far-dreng” der kun vil være hos os. Men nu bider det mig i halen om jeg så må sige. Problemer er kun mit, men det er nu vokset sig så stort inde i mig, at jeg er nødt til at skal have et professionelt svar/råd.

Vores søn elsker sin Bedste (farmor) (og hun elsker ham endnu mere), og det er dejligt, men kan det blive for meget? Han rækker armene ud efter hende (også når han er ved mig). Søger hendes opmærksomhed konstant og kigger/vender sig efter hende. Det gør ondt indeni mig for jeg vil jo gerne være hans et og alt. Mit hoved er fyldt med tåbelige tvivl-spørgsmål: Foretrækker han hende frem for mig? Ved han ikke at jeg er hans mor? Kan han bedre li hende end mig? Osv. Jeg er flov over mine tanker, men kan heller ikke slippe dem. Ved nok godt inderst inde at det er en fjollet tvivl, men alligevel er den der.

Hun er en frisk ung Bedste på 49 år, med ...


Annonce

... en personlighed der fylder meget.
Vi har lige været på ferie i en uge sammen med hele min mands familie og det var der tankerne blev for meget for mig og jeg måtte hjem og skrive til dig. Specielt fordi min svigerindes kæreste sagde: ”Han er godt nok glad for sin Bedste…” Det er altså ikke kun mig der har tænkt over det og lagt mærke til det.

Vi er meget familiære begge to og vi er tit sammen med vores forældre. Mest Bedste & Farfar fordi de bor i byen. Vi ses med svigerfamilien 2-3 aftner om ugen. 1-2 af aftnerne har Bedste har vores søn alene når min mand og jeg er til spinning/løber en tur (Siden vores søn var 3-4 måneder). Vi kører hjem når det er putte-tid, og der søger han som regel hen til mig.

Nu overvejer vi alle at flytte sammen på en ret stor gård. Vi (min mand, vores søn og jeg) på 1 sal og Bedste & Farfar i stuen. Vi har egen indgang og bor således hver for sig men jo i sammen bygning.

Inden vi sagde Ja gjorde jeg meget ud af, at sige at det jo er vores søn og at han bor hos os og ikke ”nede ved Bedste” og at vi sætter reglerne, specielt når vi skal bo så tæt. Er det noget jeg skal være OBS på når nu vi skal bo så tæt. Jeg har altid haft og har et godt forhold til min svigermor, og ønsker bestemt ikke at det skal ændres. Men samtidig kan jeg mærke at jalousien breder sig i mig??? Hvorfor?

Med venlig hilsen
En lykkelig mor;-)

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Lukker munden for grød

Hej Helen Vores den mindste er nu blevet 7 måneder. Hun er en dejlig pige,...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Amning | 9 mdr.

Afvænning fra amning

Kære Helen. Min datter sov igennem fra hun var 1-7 måneder, men de sidste...

Læs hele brevet og Helens svar


18. juni 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

6 mdr baby vågner hele tiden om natten

Hej Helen. Jeg skriver til dig fordi jeg nu er ved og være fuldstændig...

Læs hele brevet og Helens svar


17. juni 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Afvænning af natflaske

Hej Helen Jeg skriver igen til dig, efter at vores søn er blevet ældre, får...

Læs hele brevet og Helens svar


16. juni 2018 | Sovevaner | 9 mdr.

Stadig søvnudfordringer

Hej Helen. Så er det mig med barnet der kæmper mod søvnen igen. Det er...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Børnemad

De første måneder at barnets liv kalder man for mælkeperioden, da barnets mad udelukkende består af mælk. Barnet ernæres her enten af modermælk eller af modermælkserstatning. Når barnet er mellem 4-6 mdr kan barnet begynde at få lidt skemad.

Den periode som afløser mælkeperioden kaldes overgangsperioden. Den varer til barnet er ca. 9 mdr gammelt. Det er overgangen fra flydende mad, til mad med struktur og klumper til mere og mere bid og mad i stykker, til at barnet kan spise mere...

Læs mere i Babylex

Frugtmos

Fra 6 mdr´s alderen kan barnet spise al slags frugt. Det kan være frisk frugt eller kogt frugt.

Men også i 4 og 5 mdr´s alderen nyder børn ofte at få lidt frugtmos, især pga den søde smag. Det anbefales at du begynder med den kogte mos til de mindste børn. Det anbefales også at du tilbyder frugtmos som topping på en grød eller som dessert efter et grøntsagsmåltid.

Til den første skemad er især pære- og æblemos godt, men du kan også give mos af fersken, melon og...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak for en fantastisk brevkasse og nogle fantastiske og velskrevne bøger. Begge dele har ofte hjulpet os siden vi blev forældre for ca. 1½ år siden!

Tak fra familien i København.


Annoncer

Annonce