Annonce

Annonce

Brev:

Hvem skal have lov at give flaske?


8. november 2010

Alder:
3 mdr.

Hvem skal have lov at give flaske?

Hej Helen.

Først mange tak for en rigtig god brevkasse, - vi har brugt den rigtigt meget i forbindelse med at vi har fået vores første barn, og som nok de fleste førstegangsforældre har stået og kigget fåret på hinanden og barnet og har prøvet at regne ud hvad den lille nu har gang i.

Nå, men mit spørgsmål angår flaskegivning. Desværre gik amningen i vasken efter 1 måned og vi gik over til at give MME, hvilket lille Oswald trives fint på.

Nu er spørgsmålet så, hvem skal have lov at give flaske?

Jeg er personligt ikke meget for at bedsteforældre og andre giver ham mad. Han er kun lige 12 uger og jeg syntes at det i princippet kun skal være hans far og jeg der mader ham, - her tænker jeg tilknytning, intimitet og nærhed med mor og far.

Min mand er i og for sig også med på dette, men han vil rigtigt gerne gøre både sine egne ...


Annonce

... forældre og min mor glade ved at lade dem give Oswald flaske. "De bliver jo så glade og det er jo ikke så tit det sker" - siger han.

Jeg er fanget lidt imellem at give ham ret, men samtidig at føle, at hvis jeg nu ammede, så ville der jo ikke komme nogen og sige "hey, jeg har også bryster, jeg skal også have lov at give ham mad". Jeg føler lidt at retten til at det kun er mig og min mand der mader vores barn er forsvundet ud af vinduet med modermælken.

Bedsteforældrene, begge sæt, ser også lidt skævt på mig når jeg kvier mig ved at give dem lov og påpeger ofte at; "han skal jo vende sig til at der er andre der mader ham"

Er det bedst at lade forældrene give flaske og så lade bedsteforældrene pusle og nusle med barnet bagefter eller pylrer førstegangsmoderen lidt for meget?

På forhånd tak,

med venlig hilsen

Helene

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Hormonspiral og mælkeproduktion

Hej igen Jeg har lige skrevet et længere brev vedr. udfordringer omkring...

Læs hele brevet og Helens svar


17. april 2018 | Amning | 3 mdr.

Udfordringer med amning ved 3,5 mdr.

Kære Helen Jeg har tidligere fået vejledning hos dig vedr. mit første barn,...

Læs hele brevet og Helens svar


16. april 2018 | Sovevaner | 3 mdr.

Sover min baby for meget? - 3 mdr.

Hej Helen Et måske lidt underligt spørgsmål - men kan en baby sove for...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Søvn og skift mellem søvnfaser

Kære Helen Vi har en søn som har meget svært ved at falde i søvn og skifte...

Læs hele brevet og Helens svar


4. april 2018 | Sovevaner | 4 mdr.

Dårlig nattesøvn - 4 mdr.

Hej Helen. Jeg har længe fulgt din brevkasse og har været utrolig glad for...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Øjenbetændelse

Lige efter fødslen har de fleste nyfødte hævede og let sammenklistrede øjne. Det skyldes fostervand og blod, som kan fjernes med kogt, afkølet vand.

Øjenbetændelse kan skyldes enten en virus eller en bakterie. Hvis øjenbetændelsen opstår i forbindelse med en forkølelse, er det ofte en virus, der er årsagen og her hjælper antibiotika ikke. Fejler barnet derimod ikke andet end øjenbetændelse, skyldes det ofte bakterier som skal behandles med antibiotika, som du får på en recept hos...

Læs mere i Babylex

Bug Buster

Bug Buster er en metode til at fjerne hovedlus. Joanna Ibarra fra den velgørende organisation Community Hygiene Concern i London har udviklet denne metode og princippet i i Bug Busting er, at du i en og samme arbejdsgang får tjekket for hovedlus og også får fjernet lusene.

Metoden bygger på viden om lusenes adfærd og udvikling og på benyttelse af tættekam, almindelig shampoo og hårbalsam. Behandling med insekticider er således overflødig.

Du kan købe "Bug Buster"...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annoncer

Annonce