Annonce

Annonce

Brev:

Campingvogn kommer før deres eneste barnebarn


7. maj 2010

Alder:
6 mdr.

Campingvogn kommer før deres eneste barnebarn

Kære Helen.

Vores lille dreng har 3 hold bedste forældre: mormor & morfar, farmor & farfar og bedstemor & bedstefar. De holder utrolig meget af ham alle sammen, det er bare meget forskellige hvordan de viser det.

Mormor og morfar sms’er eller ringer til og høre om de må kigge forbi eller høre til hvordan han og hans forældre har det. Det er nogle gange om ugen.

Farmor og farfar kommer næsten aldrig. Men skriver da en gang eller to om ugen og høre hvordan det går. De kommer oftes kun hvis de ved han er vågen. Farmor er meget pylret omkring ham og græder han skal der være noget i vejen: ondt et eller andet sted pga. mad, luft, medicin eller andet. Altså meget pylret.

Bedstemor og bedstefar kommer heller ikke så tit, nok engang om måneden cirka. Og ringer en gang om ugen eller hver anden.

Det skal siges det er første og eneste barnebarn alle steder
Han har været ude og blive passet af mormor og morfar både her hjemme og nede ved dem. Han har også sovet ved dem et par gange selvom vi ikke skulle noget, men for at vi kunne se hvordan han tog det.

Nu spurgte vi så farmor og farfar om de kunne passe ham, det kunne de godt hvis der ikke var andre der kunne for de skulle i campingvogn. Der kunne også godt tage ham med, men vi havde sagt det ...


Annonce

... skulle være hjemme nu det var første gang de skulle og han har været syg i starten af ugen. Vi skulle nemlig lige noget en eftermiddag.

Jeg blev noget skuffet over den campingvogn kom før deres eneste barnebarn. Vi havde hørt morfar om han kunne hvis de ikke kunne (mormor skal med os nemlig). Men syntes da de skulle have buddet så det ikke altid er mormor og morfar.

Men mit spørgsmål er så, hvad gør vi hvis de en dag kommer og siger: vi ser ham næsten aldrig, vi har ikke passet ham endnu eller noget lignende?

Syntes også det er synd for vores dreng at han ikke ser dem så tit både farmor & farfar og bedstemor & bedstefar. Kan man sige på en pæn måde at man syntes de skal se ham noget mere?

Ved godt vi ikke kommer til dem heller, men vores dreng kommer meget ud pga. alle de undersøgelser han er til hver uge og syntes det er synd og slæbe ham ud ret meget mere end det. Der er både kontrol på sygehuset hvor der er 1 times kørsel hver vej, fys, ergo, kiropraktor, sundhedspl og til tider egen læge.

Nok et underligt emne men vil gerne tage det i forkøbet hvis vi kan/skal. Så han ikke pludselig er for stor og ikke gider dem. Skal vi bare lade det ligge og lade dem om det? Og tænke, han ser hans mormor og morfar ofte og de kan passe ham.

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

16. april 2018 | Kost og ernæring | 5 mdr.

Nat og slat spiser

Kære Helen Jeg skriver til dig, da jeg ikke længere kan finde hoved og hale...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Amning | 7 mdr.

Udtrapning af natamning

Hej Helen Tak for svar!! Det går nu meget bedre om dagen og min søn kan...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Søvnproblemer - 6.5 måned

Hej Helen Tak for en fantastisk brevkasse! Jeg har virkelig haft gavn af...

Læs hele brevet og Helens svar


12. april 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Mange opvågninger - 6 mdr.

Hej Helen. Tak for dit svar. Jeg har lige et par opfølgende spørgsmål. ...

Læs hele brevet og Helens svar


11. april 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Vågner hele natten

Hej Helen Først mange tak for et godt foredrag i dag på Gentofte...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Navle

Hos det nyfødte barn sidder stadig en rest fra navlestrengen, som vil falde af, af sig selv, når barnet er mellem ca. 5 dage og tre uger gammelt. Det er normalt at det kan bløde fra navlen i denne periode og det kan også lugte fra navlen, da det er en forrådningsproces der sker.

Du skal være opmærksom på at navlen ikke begynder at lugte for meget, da det kan være tegn på infektion. Hvis navlen lugter gennem barnets tøj, er det for meget. Hvis der er rødme omkring navlen, kan...

Læs mere i Babylex

Høj stol

Når barnet begynder at kunne sidde selv, er det en god idé at anskaffe en høj stol. Så kan barnet sidde med ved bordet under måltiderne og det kan også følge med i, hvad I laver ved køkken- og spisebordet.

Der findes mange modeller. De stationere, hvor nogen kan indstilles, så de passer til barnets alder (kan varieres i længden mellem sæde og fodstøtte) og typer som fungerer som legebord.

Der findes også mobile stole eller sæder, som kan medbringes, når man skal i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Som saedvanligt: Tusind tak for dine dejlige raad og brugbare viden! Det er fantastisk at have dig

Mange hilsner
Camilla


Annoncer

Annonce