Annonce

Annonce

Brev:

Pasning - 7 mdr.


29. april 2009

Alder:
7 mdr.

Pasning - 7 mdr.

Hej helen,

Vores dreng er nu 7 og en halv måned. Jeg følger nogenlunde den plan du har givet mig og det går rigtigt fint med måltiderne. Derudover ammer jeg morgen, middag, aften og sen aften.

William er endnu ikke blevet passet af andre end manden et par timer mens jeg har handlet osv, men ellers er det meget mig der tager mig af ham, da manden har travlt med arbejde, hvilket er en klar prioritering lige nu som vi har aftalt og som kun er i en forholdsvis kort periode.

Nu er det sådan at vi er blevet inviteret til 30 års fødselsdag næste måned hvor William vil være 8 mdr. Har indtil nu afvist at være væk fra William om aftenen pga amning, men jeg kunne egentlig godt tænke mig en friaften. Vi ville være afsted fra kl. ...


Annonce

... 17.00 og så ville jeg komme hjem til hans sene amning kl. 23.00. Det betyder jo så at han skal undvære amning aften hvor han skal puttes.

Indtil videre har han overhovedet ikke prøvet at få sutteflaske, så jeg synes egentlig at det er en dårlig ide at begynde med den nu. Han drikker fint af kop så han kunne måske bare få lidt mælk i en kop eller? Min mor har sagt at han meget gerne vil passe og vi har aftalt at hun kommer en aften for at se lidt hvordan vores rutiner er om aftenen med bad, putning osv.

William kender min mor godt og hun har også haft ham et par timer selv om dagen hvor jeg har ordnet have udenfor osv. Det der nok bekymre mig mest er hvordan det skal fungere når jeg ikke er der til at amme ham.

Har du lidt råd?

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

14. juli 2018 | Sovevaner | 5 mdr.

Søvn og at blive puttet

Kære Helen Tak for dit tidligere svar om baby B, som nu har rundet de 5...

Læs hele brevet og Helens svar


12. juli 2018 | Sovevaner | 9 mdr.

Nedtrapning af antal flasker

Hej Helen Tusind tak for dit forrige svar. Det er så dejligt med en masse...

Læs hele brevet og Helens svar


12. juli 2018 | Kost og ernæring | 8 mdr.

Fast føde og mængde mælk

Kære Helen. Vores søn er nu 8 måneder og godt igang med skemad. Han får 4...

Læs hele brevet og Helens svar


11. juli 2018 | Sovevaner | 9 mdr.

Problemer med aftenputningen

Hej Helen Jeg har et spørgsmål til vores aftenputning. Vi havde endelig...

Læs hele brevet og Helens svar


9. juli 2018 | Opdragelse | 8 mdr.

Stop med flaske og opdragelse af 3årig

Hej Helen Jeg skriver angående min søn. Prøvede at starte med mad da han var...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Mødregruppe

De fleste kommuner tilbyder nybagte mødre at komme i en mødregruppe, som oftest vil bestå af 5-8 mødre som har barn i nogenlunde samme alder.

Sundhedsplejersken spørger om man er interesseret i at være med i en mødregruppe og sender så invitationer ud til første gang man mødes.

Det kan være en stor glæde at mødes med og at dele erfaring med andre mødre og ofte vil man i mødregruppen finde ud af at gå til babysvømning eller andre aktiviteter sammen.

Læs mere i Babylex

Efterveer

Efter fødslen skal livmoderen trække sig sammen til normal størrelse igen,- disse sammentrækninger kalder man efterveer. Efterveer er ofte værst for flergangsfødende og når barnet bliver ammet. Under amningen produceres hormonet oxytocin, der får livmoderen til at trække sig sammen.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 189,95

Du sparer: 60,00

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusinde tak for dine fantastiske sider - det er dejligt at kunne skrive til dig, når man bor i Italien hvor der ikke findes sundhedsplejerske ;o)

Kærlig hilsner
Tanya fra Italien


Annoncer

Annonce