Annonce

Annonce

Brev:

Supplering med flaske


7. februar 2021

Kategori:
Alder:
2 mdr.

Supplering med flaske

Kære Helen

Tak for dit meget grundige svar sidst om klipning af tungebånd. Vi endte med at få besøg af en ammevejleder, der vurderede, at teknikken ved brystet var fin, og at min søn nok havde kort tungebånd. Vi fik det derfor klippet af en øre-, næse-, halslæge her i sidste uge, hvor han var ca. 2 måneder.

Det blev en noget hård aften efterfølgende: Han ville umiddelbart gerne spise fra brystet, men begyndte så at afvise det, og var næsten helt utrøstelig. Vi gav ham noget panodil på anbefaling fra lægevagten, men det hjalp ikke. Vi gav ham også modermælkserstatning, så han i det mindste fik noget. Til sidst blev vi sendt ind på hospitalet for at få tjekket, om der var gået noget galt, men alt så fint ud, og da vi havde været derinde, ville han pludselig gerne spise igen heldigvis. Jeg tror ...


Annonce

... måske, at han bare var træt, sulten og overstimuleret, for det gjorde tilsyneladende ikke ondt, da børnelægen så på klippet.

Nåh, men klippet har desværre ikke løst problemet - amningen føles stadig ubehagelig - og vi skal derfor til at beslutte, hvad vi så gør. Jeg vil i udgangspunktet gerne fortsætte med at amme, både fordi min søn er glad for det, og fordi det også er nemmere for mig, når vi er ude. Jeg kunne dog også godt tænke mig at spare mig selv lidt, så vi overvejer at supplere med modermælkerstatning (og ikke modermælk på flaske).

Jeg tænker umiddelbart, at en af natamningerne kunne erstattes med en flaske, så min kæreste kan tage den. Og måske en amning i løbet af dagen. Men har du nogen gode råd til, hvordan vi gør det bedst, så jeg stadig kan blive ved med at amme delvist?

Hilsen

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Bæredygtige og moderne stofbleer

Pusleriet startede op i januar 2019 og er en lille personlig familieejet webshop. Bag Pusleriet finder du Sarah, som står for al drift, forsendelser og kommunikation og hendes mand, som står for al udvikling af hjemmesiden. Sammen har de en dreng fra 2017 og venter endnu en lille stofblebruger til ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

5. april 2021 | Udstyr | 2 mdr.

Stor dreng - små hjælpemidler

Kære Helen, Siden sidst er der kommet et styks smækker lillebror til verden...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2021 | Sovevaner | 3 mdr.

Putning af baby

Kære Helen Vores søn er nu 3,5 måned. Han er glad og nysgerrig og udvikler...

Læs hele brevet og Helens svar


12. marts 2021 | Udstyr | 3 mdr.

Barnevognspude

Hej Helen, Og tak for dit svar sidst :-) Vi har lige to spørgsmål:...

Læs hele brevet og Helens svar


27. februar 2021 | Udvikling | 3 mdr.

Vågner hele tiden op

Hej Helen, Og endnu engang tak for afklaring til forrige spørgsmål :-)...

Læs hele brevet og Helens svar


25. februar 2021 | Udvikling | 2 mdr.

Baby og fjernsyn

Hej Helen, Helt kort - hvad er anbefalingerne i forhold til baby/børn og...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

C-Vitamin

Vitamin C findes i frisk frugt, grøntsager og kartofler. Danske børns indtag af vitamin C er normal tilstrækkeligt og Sundhedsstyrelsen anbefaler derfor ikke ekstra tilskud af vitamin C til mature børn.

Præmature børn, dvs. børn født før 37 uge har mindre depoter af jern, vitaminer og mineraler end mature børn. Det gælder især for de fedtopløselige vitaminer A, D, E, K, men også for C-vitamin.

På neonatalafdelingerne vil det præmature barn få ekstra tilskud af...

Læs mere i Babylex

Vuggedød

Den egentlige årsag til vuggedød eller pludselig spædbarnsdød kendes ikke. Men man ved at der er visse faktorer som har betydning. Derfor har sundhedsstyrelsen følgende anbefalinger:

- Læg altid barnet til at sove på ryggen.

Hvis barnet sover på maven, er der risiko for at det ikke kan komme af med varmen og bliver overophedet.

- Undgå at ryge i graviditeten og undgå at barnet udsættes for tobaksrøg efter fødslen.

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce