Annonce

Annonce

Brev:

Skal jeg fortsætte med at amme del 2


13. august 2018

Kategori:
Alder:
3 mdr.

Skal jeg fortsætte med at amme del 2

Hej Helen,

Mange tak for dit hurtige svar!

Ift. Etablering af amning efter fødslen, så blev jeg tilbudt at blive på sygehuset nogle dage. Personalet synes at min søn virkede sulten og syntes derfor, at han skulle have erstatning. Også selvom han var født til termin, havde fin vægt osv. Alt var helt normalt. Men idet han fik erstatning blev der ikke suttet gang i mælken. Og der var ikke megen rådgivning desværre. Så jeg har kæmper lige siden for at opretholde en mælkeproduktion/øge.

Jeg ammede ikke storesøster men malkede ud, da hun ikke rigtig kunne få fat i brystvorten. Men lillebror sutter fint og vil gerne. Der er bare ikke nok mælk. Tror du ikke ...


Annonce

... at den manglende mælk skyldes, at det ikke kom i gang lige efter fødslen?

Jeg vil rigtig gerne amme, men gør det nu så sjældent, at mælken er blevet helt tynd som vand - hvilket han får mavekneb af. Og jeg kan ikke kæmpe alt for meget, da jeg skulle kunne være der for storesøster også.

Så mon der er noget at gøre for at få amningen op og stå nu, uden at det kommer til at kræve alt for meget? Hvor ofte vil jeg skulle malke ud, og skal jeg starte med det, for at få mælken i gang igen? Vil jeg kunne komme til at amme lige så meget og antal mdr. Som de der fik fuld amning i gang lige efter fødslen?

Tak for en god brevkasse.

Med venlig hilsen
En mor

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

17. marts 2019 | Sovevaner | 2 mdr.

Urolig baby i de tidlige aftentimer

Hej Helen Tak for dit svar angående vores datters gylperi og eventuel...

Læs hele brevet og Helens svar


17. marts 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Barnevognsfeber

Kære Helen, Vi er de glade forældre til en dejlig dreng som lige er fyldt...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2019 | Sovevaner | 3 mdr.

Baby græder, når hun bliver lagt

Kære Helen. Så er der flere spørgsmål herfra. Vi er nu flyttet til Aarhus,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2019 | Udstyr | 3 mdr.

Vil ikke bruge sut

Kære Helen Har du nogle gode råd til hvordan vi kan få vores lille søn til...

Læs hele brevet og Helens svar


25. februar 2019 | Diverse | 2 mdr.

Flytning og klippe negle

Kære Helen. Endnu engang tak for hjælpen ift. dit sidste brev. Det går...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Barneseng

Når man skal vælge seng til sit barn er der visse ting, man kan gå efter. Noget af det vigtigste er at sengen er sikkerhedsmæssigt i orden.

Forbrugerrådet tester jævnligt de børnesenge som er på markedet og her ser man bl.a. på at sengen skal kunne tåle at blive slået, banket på og hevet i. Sengene bliver tjekket for at barnet ikke kan få fingrene i klemme og at tremmeafstanden er korrekt, så barnet ikke kan komme i klemme med sit hoved og sidde fast i sengen.

Den...

Læs mere i Babylex

Børneeksem

Børneeksem hedder også atopisk eksem eller dermatitis. Barnet får meget tør hud og hos de små børn kan eksemet sidde over alt på kroppen. Hos de lidt større børn sidder eksemen ofte i albuebøjninger og knæhaser.

Atopisk eksem kaldes børneeksem fordi det stort set kun rammer børn og ofte starter indenfor det første leveår. Hvis barnet har meget eksem og er generet af dette, vil det altid være en god idé at få barnet undersøgt, for at afklare om eksemen skulle hænge sammen med...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusind tak for svar. Selvom jeg inderst inde godt ved, at der nok ikke er det store at gøre ved vore urolige nætter - andet end at vente på hun bliver større - så er det altid rart at vende det med dig alligevel.

Jeg synes det er så synd, at du aldrig ser alle de små søde, som vi snakker om. Så her er ihvertfald et billede af vores lille datter - det glade barn.

Kærlig hilsen Stine


Annonce