Annonce

Annonce

Brev:

Bruger mor som sut - 4 mdr.


31. juli 2008

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Bruger mor som sut - 4 mdr.

Kære Helen

Min datter har kun enkelte gange ville tage en flaske (med fx vand) og kun én eller to gange i få minutter suttet korrekt på en sut. I de sidste par måneder har hun konsekvent takket NEJ til begge dele, og når vi forsøger at tilbyde hende flaske eller sut, vil hun ikke have det. Hun ser nærmest ud som om, hun er ved at kaste op, når vi putter sutten ind i munden på hende.

Jeg har købt tre forskellige slags sutter (og to slags flaskesutter), og jeg har læst, at den runde "gammeldags" sut skulle være den bedste, men den gør ingen forskel.

Hun har dog et stort suttebehov og suger sig fast på min hud ved enhver kontakt (på min arm, mit lår, min mund, etc), og især om natten er det efterhånden ret generende for mig at være hendes sut! Hun er begyndt at vågne tidligere i sin ...


Annonce

... egen seng - ved 2 eller 3-tiden - og så kommer hun over i vores seng, hvor hun så mere eller mindre konstant hænger i mit bryst.

Hun kan jo umuligt være så sulten, at hun skal spise i 3-4 timer, og jeg kan også se, at hun bare spytter meget af mælken ud igen, lader den sive ned ad kinden og ned på madrassen. Desuden har hun jo et lidt skævt kranium, så samtidig vil jeg ikke lade hende ligge på sin højre side, og ammer derfor konsekvent kun med mit højre bryst om natten, så hun kan ligge på sin venstre side. Så det bryst begynder altså at blive lidt ømt hen ad morgenen!!

Er der ikke et eller andet fantastisk trick, man kan bruge, så ens barn begynder at interessere sig for en sut? Eller bare på anden måde få trøst eller komfort end via moderens bryst?

De bedste hilsner,
Anne Mette.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

24. april 2019 | Sovevaner | 3 mdr.

Sovevaner og putterutiner

Hej Helen Vores datter er nu tre måneder. Vi er gået over til kun at give...

Læs hele brevet og Helens svar


19. april 2019 | Sovevaner | 3 mdr.

Ligger vågen om natten - 3 mdr.

Kære Helen Allerførst en stor tak for den kæmpe hjælp som din brevkasse og...

Læs hele brevet og Helens svar


15. april 2019 | Diverse | 4 mdr.

Ryste tur i barnevognen

Kære Helen Tusind tak for dit sidste svar, det var som altid en stor hjælp...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2019 | Sovevaner | 4 mdr.

Rytme og nattesøvn :-)

Kære Helen. Så er spørge-Jørgen her på spil igen :) Vores datter fylder...

Læs hele brevet og Helens svar


13. april 2019 | Transport og ferie | 5 mdr.

Undgå propper i ørerne

Kære Helen, Tusinde tak for hjælpen med vores drengs “barnevognsfeber”, det...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Gråd

Når det lille barn græder, så fortæller barnet jer, at det ikke har det helt godt eller ikke er helt tilfreds med, hvad der foregår omkring det.

Det nyfødte barns gråd er meget ensartet, men forholdsvis hurtigt vil barnets gråd ændre sig og vil have forskellige nuancer. I takt med at barnet vokser vil I lære at tolke barnets gråd og finde ud af, hvordan I skal handle i forhold til barnets behov.

Nogle gange vil det være svært at finde ud af, hvorfor barnet græder...

Læs mere i Babylex

Diarré

Det er normalt at et barn der kun får brystmælk at have tynd afføring. Men hvis barnet ikke bliver ammet mere og pludselig får vandtynd afføring, skal du være opmærksom.

Diarré kan være tegn på infektion forskellige steder i kroppen og det kan derfor være en god idé at måle barnets temperatur. Du skal være opmærksom på at barnet skal have ekstra væske og hvis diarréen ikke forsvinder hurtigt igen skal du søge læge. Hvis barnet virker sløvt eller der er blod eller slim i...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Hvor blev jeg glad for, at du også mener, at min moderlige intuition har noget på sig. At få at vide at ens intuition kan være ok, giver selvtillid. Giver troen på, at man godt kan finde ud af at være mor...

TAK, Lene


Annonce