Annonce

Annonce

Brev:

Bruger mor som sut - 4 mdr.


31. juli 2008

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Bruger mor som sut - 4 mdr.

Kære Helen

Min datter har kun enkelte gange ville tage en flaske (med fx vand) og kun én eller to gange i få minutter suttet korrekt på en sut. I de sidste par måneder har hun konsekvent takket NEJ til begge dele, og når vi forsøger at tilbyde hende flaske eller sut, vil hun ikke have det. Hun ser nærmest ud som om, hun er ved at kaste op, når vi putter sutten ind i munden på hende.

Jeg har købt tre forskellige slags sutter (og to slags flaskesutter), og jeg har læst, at den runde "gammeldags" sut skulle være den bedste, men den gør ingen forskel.

Hun har dog et stort suttebehov og suger sig fast på min hud ved enhver kontakt (på min arm, mit lår, min mund, etc), og især om natten er det efterhånden ret generende for mig at være hendes sut! Hun er begyndt at vågne tidligere i sin ...


Annonce

... egen seng - ved 2 eller 3-tiden - og så kommer hun over i vores seng, hvor hun så mere eller mindre konstant hænger i mit bryst.

Hun kan jo umuligt være så sulten, at hun skal spise i 3-4 timer, og jeg kan også se, at hun bare spytter meget af mælken ud igen, lader den sive ned ad kinden og ned på madrassen. Desuden har hun jo et lidt skævt kranium, så samtidig vil jeg ikke lade hende ligge på sin højre side, og ammer derfor konsekvent kun med mit højre bryst om natten, så hun kan ligge på sin venstre side. Så det bryst begynder altså at blive lidt ømt hen ad morgenen!!

Er der ikke et eller andet fantastisk trick, man kan bruge, så ens barn begynder at interessere sig for en sut? Eller bare på anden måde få trøst eller komfort end via moderens bryst?

De bedste hilsner,
Anne Mette.

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

19. februar 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

Gråd og uro ved putning - fortsættelse

Hej Helen. Tusinde tak for dit meget hurtige svar, det sætter vi stor pris...

Læs hele brevet og Helens svar


17. februar 2019 | Udvikling | 3 mdr.

Baby pludrer ikke

Kære Helen, Jeg har i gennem min graviditet og gennem min søns første...

Læs hele brevet og Helens svar


17. februar 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

Meget gråd/skrig og uro ved hver putning

Hej Helen. Vi er nogle trætte og bekymrede forældre, der skriver til dig,...

Læs hele brevet og Helens svar


16. februar 2019 | Sygdom | 5 mdr.

Skoldkopper - 5 mdr.

Hej Helen. Jeg skriver til dig for at høre dine råd omkring...

Læs hele brevet og Helens svar


14. februar 2019 | Udvikling | 5 mdr.

High-need, særlig sensitiv eller bare baby?

Kære Helen Tak for en god brevkasse. Nu blev det min tur til at stille...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Pethidin

Pethidin er et morfinlignende stof, som gives som indsprøjtning til blandt andet fødende kvinder. Det bruges, hvis kvinden allerede tidligt i fødselsforløbet er meget træt og det hjælper hende til at samle kræfter igen.

En ulempe ved pethidin er, at det påvirker barnet og hæmmer barnets sutte og søgerefleks. Derfor giver man kun Pethidin, hvis man skønner at der er mindst 4 timer til kvinden føder. Bliver barnet mod forventning født før de 4 timer, så vil barnet få en modgift.

Læs mere i Babylex

Allergi

Børn fødes ikke med allergi, men nogle børn er mere udsatte for at få allergi end andre.

Allergi er ofte en arvelig sygdom, som tit knytter sig til astma, høfeber og børneeksem. Hvis forældre eller søskende har allergi eller har haft behandlingskrævende allergi, så vil risikoen for at et nyt lille barn også får allergi være større.

Vi har via vores immunsystem et forsvar mod angreb af forskellige stoffer og når man har allergi, så reagerer immunsystemet overfor...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Når man læser din brevkasse får man indtryk af at mødre har lettere ved at betro sig til dig via brevkassen, samt at du ligesom kan noget i forhold til at "ramme" plet i forhold til, hvad det er folk har behov for.

For mit vedkommende har dine svar kunne give mig noget andet og mere værdifuldt i forhold til min rolle som mor som mine egne sundhedsplejersker (jeg har haft en 4 - 5 stykker) ikke har kunne give mig.

Tak fra en taknemmelig mor


Annonce