Annonce

Annonce

Brev:

Barnevognsfeber


14. marts 2019

Kategori:
Alder:
4 mdr.

Barnevognsfeber

Kære Helen,

Vi er de glade forældre til en dejlig dreng som lige er fyldt 4 mdr., han er meget smilende, mild og glad, en fantastisk lille fyr. Som de uerfarne førstegangsforældre vi er, har vi en udfordring, som vi håber at du kan hjælpe med.

De første 3 mdr. sov han, i løbet af dagen kun i sin barnevogn og i vores arme. Hvis vi forsøgte at lægge ham fra os, vågnede han. Vi gik derfor lange ture med ham, morgen og eftermiddag, hvor han sagtens kunne sove 2-3 timer, per lur. Sov han, når vi kom hjem, forsatte han luren på altanen.

Da han blev omkring 3 mdr. havde vi en uge med virkelig dårligt vejr (skypumper mv.) så vi kunne ikke få gået vores sædvanlige ture. Ugen brugte vi i stedet på målrettet sengetræning, resultatet blev, at han nu gerne vil sove i sin egen seng, men ikke i sin barnevogn. Han er, som sådan ikke ked af at være i barnevognen, når han er frisk og vågen. Han er meget nysgerrig og kigger interesseret omkring. Udfordringen er, når han bliver træt, det virker som om, at han ikke kan overgive sig til søvnen, og han bliver virkelig ked af det. Tager vi ham op af barnevognen, bliver han øjeblikkeligt glad igen. Det skal lige tilføjes at ...


Annonce

... vores altan er sydvendt og på denne årstid for varm til at han kan sove ude, derfor er barnevognen altid i bevægelse, når han er i den.

Vi har prøvet at skærme for lyset, ved at lukke kalechen til, give ham nusseklud, vugge ham blidt mens han ligger ned, en beroligende hånd og masser af shhh lyde – dog uden held. Hans voksipose er for varm at bruge nu, men har forsøgt at svøbe ham i et let bomuldsklæde – dog uden held. Vi har forsøgt, at gå mange korte ture, tæt på hjemmet, så han hurtigt kan komme op, hvis han bliver ked af det og samtidigt få nogle gode positive oplevelser i barnevognen, men synes ikke at der er nogen fremgang. Bor i udlandet og vi har det skønneste vejr med 20 grader, det er brandærgerligt, at vi ikke kan komme ud.

Om en måneds tid skal vi på ferie, og ved ikke, hvordan vi kan komme rundt uden barnevognen og få ham til at sove i løbet af dagen. Vi håber, at du kan hjælpe os, med at få vores skønne gåture tilbage. Vi har prøvet med en bæresele, den vil han gerne sidde i og bliver ikke ked af det, dog falder han ikke i søvn, men kigger bare nysgerrigt omkring.

På forhånd mange tak for hjælpen

Med venlig hilsen
Førstegangsforældrene

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. marts 2019 | Udvikling | 5 mdr.

En meget aktiv baby

Kære Helen, Med en lille baby (5 måneder om 8 dage) i huset og som...

Læs hele brevet og Helens svar


15. marts 2019 | Sovevaner | 3 mdr.

Baby græder, når hun bliver lagt

Kære Helen. Så er der flere spørgsmål herfra. Vi er nu flyttet til Aarhus,...

Læs hele brevet og Helens svar


9. marts 2019 | Udstyr | 3 mdr.

Vil ikke bruge sut

Kære Helen Har du nogle gode råd til hvordan vi kan få vores lille søn til...

Læs hele brevet og Helens svar


21. februar 2019 | Udvikling | 3 mdr.

Flad nakke

Kære Helen! Tak for dit gode og brugbare svar. Det går efterhånden bedre...

Læs hele brevet og Helens svar


19. februar 2019 | Sovevaner | 5 mdr.

Gråd og uro ved putning - fortsættelse

Hej Helen. Tusinde tak for dit meget hurtige svar, det sætter vi stor pris...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Hormonbehandling

Hormonbehandling bliver brugt som fertilitetsbehandling, ofte i forbindelse med insemination.

Man giver kvinden hormontabletter som stimulerer kvindens ægløsning, så der modnes flere æg end normalt.

Derudover kontrollerer man kvindens ægløsningstidspunkt, ved hjælp af hormon-indsprøjtning, så man kan afpasse tidspunktet fuldstændig med samleje eller insemination.

Læs mere i Babylex

Salg af modermælk

Især for tidligt fødte børn har stor glæde af at få modermælk og derfor køber flere børneafdelinger modermælk til disse børn.

Hvis du producerer meget mælk vil det derfor være en rigtig god idé at sælge noget at din mælk.

Da mælken især i de første 2 mdr er meget næringsholdig, er det især denne mælk, som man er interesseret i. Det er også vigtigt at mor ikke er ryger og ikke tager medicin.

Du kan henvende dig til Kvindemælkscentralen på Hvidovre...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine tidligere svar som er virkelig brugbare.

Jeg er glad for din tilgang til barnet. Synes det kan virke meget frustrerende at der stilles store krav til de små og at der er en holdning til at man bare skal tage "kampen" med dem og dermed have sig et ulykkeligt barn. Så hvor er jeg glad for at have dig!

Med venlig hilsen
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce