Annonce

Annonce

Brev:

Putning uden flaske


11. februar 2018

Kategori:
Alder:
7 mdr.

Putning uden flaske

Hej Helen.

Tak for gode råd ift mad og din boganbefaling - den vil vi se at få fat i.

Vi følger fortsat dit skema for dagen og putning med flaske fungerer (som regel). Morgenluren uden flaske har været i barnevognen, mens jeg går med hende. Barnevognen kan dog ikke stå stille i mange minutter, før hun vågner.

Hun møver sig meget hurtigt fremad og kan nu tage sine første kravlende bevægelser. Hun øver sig også i at hive sig selv op alle steder, hun kan komme til det.

Vi har købt en tyngdepose og afventer, denne skal komme med posten.

Hver gang hun bliver puttet, tænder vi en lille rolig godnatmelodi i håbet om at hun begynder at associere denne med at falde til ro.

Nye spørgsmål:

1. Hvordan lærer vi hende at blive puttet til lur i sengen uden flaske? Hun basker med arme og ben, knurrer ad os og så ender det i skrig selvom vi er helt rolige med hende, nusser hende og synger for hende. Det tager gerne 1,5 time og er enormt hårdt for alle.

2. Hun vågner ca. en gang i timen om natten fordi hun i søvne har vendt sig om på maven, er begyndt at kravle fremad, bliver stoppet af sengen og bliver frustreret. Hvis ikke vi hjælper ...


Annonce

... hende her, så vågner hun helt. Til gengæld falder hun hurtigt i søvn når hun bliver lagt tilbage på ryggen og under dynen. Hvis vi ikke kan gøre noget ved dette - kan du mon sig noget om, hvornår hun cirka lærer at sove videre uden så meget aktivitet? Eller kan vi forvente det bare bliver værre, når hun lærer at komme op og sidde selv/hive sig selv op stående? (Det samme gælder hendes lange middagslur - for at nå op på 2-2,5 timer, kræver det man er klar 2-3 gange til at skynde sig ind og stoppe hende med at kravle&vågne helt op)

3. Er der noget vi kan gøre generelt for at lære hende at falde mere til ro? Det er som om at blive lagt i sengen nærmeste accelerer hastigheden hvormed hun kan baske med arme og ben. Kun når hun har haft flasken i noget tid slapper hun af.

4. Hendes seng er stadig på vores soveværelse. Vi står overfor at skulle flytte, når hun er 9,5 måneder - hvad har det af betydning for at blive flyttet på eget værelse? Vi vil gerne have hende ud af vores soveværelse inden for længe (med mindre vi bliver ved at skulle hjælpe hende på plads en gang i timen - så er det nemmere at have hende lige ved siden af)

På forhånd tak igen!

Læs Helens svar »Annoncer

Produktnyheder

Få besøg af Helen

Kære alle

Jeg får ofte henvendelser fra forældre omkring hjemmebesøg. Derfor har jeg nu besluttet at tilbyde besøg i mødre- og fædregrupper.

Du kan spørge om alt det, som optager dig omkring dit barn:

- Sover mit barn nok?
- Hvorfor er mit barn ...

Læs mere herForældre med børn på samme alder har også spurgt Helen Lyng Hansen om:

20. maj 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Nye rutiner - 7 mdr.

Hej Helen. Så skriver jeg igen. Endelig sover baby godt om natten. Det var...

Læs hele brevet og Helens svar


17. maj 2018 | Sovevaner | 6 mdr.

Gråd og ingen søvn

Kære Helen, Vi har simpelthen brug for din hjælp. Vores lille datter Ronja...

Læs hele brevet og Helens svar


17. maj 2018 | Kost og ernæring | 7 mdr.

Søvn- og madudfordringer 7 måneder

Kære Helen. Vi har en søn på snart 7 måneder, som har haft udfordringer med...

Læs hele brevet og Helens svar


16. maj 2018 | Udvikling | 6 mdr.

Udviklingsspring omkring 6 mdr

Hej Helen Tak for dine gode råd omkring putningen. Siden har lillesøster...

Læs hele brevet og Helens svar


15. maj 2018 | Kost og ernæring | 6 mdr.

Barn nr. 2 og mad

Hej Helen Jeg skriver til dig da jeg er meget forvirret om jeg nu gør det...

Læs hele brevet og Helens svar


Annonce

Viden om børn:

Forkølelse

Hvis det lille barn er forkølet, kan han/hun få besvær med at spise, da det er svært at få vejret ordentligt igennem næsen. Det betyder også at barnet kan have svært ved at sove.

Her er et par gode råd:

- Hæv hovedenden, der hvor barnet sover, med et par bøger under madrassen

- Brug ammemælk eller saltvand som næsedråber. Dryp det direkte ned i næsen. Du kan evt. bruge en lille ske eller en pipette. Saltvandspipetter købes på apoteket.

Læs mere i Babylex

Brystopereret

Mange kvinder bliver idag brystopereret. En brystoperation kan både være en brystreduktion, hvor man har fjernet noget af brystet og en brystimplantation, hvor man har gjort brysterne større.

Mange kvinder bekymrer sig om hvorvidt de vil kunne amme deres barn, når de er brystopererede og der er ikke andet at gøre, end at se hvad tiden bringer. Nogle kvinder vil fint kunne amme, det afhænger meget af operationsmåden. En del kvinder ammer delvist, giver altså bryst og supplerer med...

Læs mere i Babylex


Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 24% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 189,95

Du sparer: 59,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Endnu engang mange tak for dit svar her i den gode brevkasse. Jeg har anbefalet dig til dem jeg kender fordi du er SÅ god til at komme med nogle konkrete råd. Lige det som gør hverdagen lidt nemmere og knapt så frustrerende, så TAK for det!


Annoncer

Annonce