Annonce

Annonce

Vidunderlige uger


31. maj 2010

Forfatter:
Hetty van de Rijt og Frans Plooij
Forlag:
Forlaget Human
Udgivelsesår:
2010
Sidetal:
380
Pris:
289
ISBN:
9788798872238
Vidunderlige uger

Læs omtalen af "Vidunderlige uger" under annoncen ...


Annonce

Bogen Vidunderlige uger er en ny revideret og udvidet udgave af den tidligere bog "60 vidunderlige uger" skrevet af ægteparret og forskerne Hetty Van de Rijt og Frans Ploij. Den bygger på deres studier af babyer og beskriver 10 udviklingspring, som små børn naturligt går igennem, de første 20 måneder af deres liv.

Disse perioder, hvor børn udvikler sig rigtig meget både mentalt og fysisk kalder man også for tigerspring og bogen har hjulpet mere end 1.100.000 forældre over hele verden.

Med bogen Vidunderlige uger:

- Kan du lære at forstå dit barn bedre.

- Kan du lære de særlige tegn, der fortæller dig, at dit barn er ved at gøre et betydningsfuldt spring fremad i sin udvikling.

- Kan du lære, hvordan du udnytter disse spring i dit barns udvikling, og hvordan du vælger de rigtige lege og det rigtige legetøj i de nye verdener, barnet lander i.

- Lærer du at acceptere og bifalde dit barns forsøg på at indøve nye færdigheder.

- Bliver du i stand til at registrere dit barns unikke udvikling, når det i det første leveår blive ren personlighed.

- Får du først og fremmest ro i sindet og tillid til dine egne evner til at opdrage dit barn.

Læs også anmeldelsen af den tidligere "60 vidunderlige uger" her på siden.

Om forfatterne:
Ægteparret Hetty van de Rijt og Frans Plooij er fra Holland og forskede sammen i mere end 30 år. Det der interesserede dem, var samspillet mellem forældre og småbørn. Hetty døde den 29. september 2003 efter flere års sygdom og arbejdede til det sidste på at få gjort bogen her færdig.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Multifunktionelle produkter til børnefamilien

Hemmingsen Kids er en familieejet virksomhed, som består af Far Martin, Mor Nina, Storesøster Maja og lillebror Anton. Hemmingsen Kids så sit lys i 2022, og blev skabt med visionen om, at skabe mere leg og sjov i hverdagen, for de travle børnefamilier, gennem sikkerhedsgodkendte, multifunktionelle ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen & Co.

Jeg har gjort det før, og det kan måske virke af for meget, at jeg nu gør det igen, men synes endnu engang, at jeg vil sende en tak til dig Helen og hvem end der ellers sidder bag hjemmesiden.

Nu med datter nr. to og efter syv ugers bekendskab med nyeste arving, finder jeg mig selv en lørdag aften helt i panik over, om vi da bare slet ikke kan finde ud af at have en baby. Og wupti på fem minutter har jeg fundet flere lign tilfælde af frustrerede mødre, der beskriver scenarier, der minder om det jeg sidder i. Med et bliver min situation helt "normal" og efterfølgende kan jeg med stor ro læse dine konstruktive svar, som jeg endnu engang finder både kompetente, letforståelige og direkte anvendliege (nu håber jeg også baby-pigen gør det;) )

Så igen stor ros herfra - det er en super hjemmeside!

Med lidt mere ro i mor-sindet sendes en stor TAK herfra.


Annonce