Annonce

Annonce

Den uundværlige autismemanual


22. januar 2017

Forfatter:
Kathy Hoopmann
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2017
Sidetal:
271
Pris:
269
ISBN:
9788771187311

Læs omtalen af "Den uundværlige autismemanual" under annoncen ...


Annonce

Den perfekte værktøjskasse til alle lærere, der underviser elever med autisme. Både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne eller på specialskoler.

Ingen elever med autisme er ens, men deres udfordringer i skolen er ofte de samme. Bogen fortæller, hvordan du som lærer letter hverdagen for både den enkelte elev og klassekammeraterne samt skaber et positivt læringsmiljø for alle i klassen.

Autismemanualen indeholder helt konkrete værktøjer til at undervise og støtte elever med Aspergers Syndrom (AS) eller med andre former for autisme. Det øger inklusionen og forbedrer indlæringen. Få bl.a. hjælp til:

- At forberede undervisning af elever med AS.
- At hjælpe elever med AS med at organisere og strukturere.
- At lære børnene at forstå og håndtere regler, sociale koder, venskaber, følelser, kropssprog, forandringer, mobning og meget mere.
- At lære børnene at forstå og håndtere sansemæssige udfordringer som hørelse, syn, lugt, smag, balance, kropsbevidsthed og smerte.

Bogen dækker emner som nedsmeltninger, sociale regler, konkret tænkning og tale samt sansemæssige udfordringer. Hvert emne er fyldt med forslag til aktiviteter i klassen, der øger forståelsen for de særlige udfordringer, som eleverne med AS oplever.

Der er desuden stort fokus på skole-hjem-samarbejdet, og under hvert emne er der derfor beskrevet måder, hvorpå skolen og hjemmet bedst kan samarbejde for at give barnet den størst mulige opbakning og støtte.

Bogens råd og praktiske tips kan bruges til børn med AS, infantil autisme, atypisk autisme, GUA eller GUU.

Om forfatteren
Kathy Hoopmann har vundet flere priser for sine fagbøger om autisme og Aspergers syndrom. Hun har været lærer i mere end 20 år.

Køb bogen "Den uundværlige autismemanual" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for en god brevkasse. Den har i mange sammenhænge givet mig brugbare svar på de spørgsmål, der dukker op for en førstegangsmor.

De bedste hilsener
Den forvirrede førstegangsmor


Annonce