Annonce

Annonce

Bogen om allergi


16. marts 2011

Forfatter:
Joan Tønder Grønning
Forlag:
TekstXpressen
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
296
Pris:
298
ISBN:
9788790614072

Læs omtalen af "Bogen om allergi" under annoncen ...


Annonce

Bogen om allergi - forebyg allergi og allergisymptomer hos dig og din familie er en håndbog til dig, der gerne vil vide noget om allergi, forebyggelse og behandling.

Bogen er skrevet af Joan Grønning, tidligere redaktør på AstmaAllergi Bladet og med sparring af hudsygeplejerske Annemarie Yde-Andersen. Derudover er bogens forskellige afsnit gennemgået af forskellige allergieksperter og forordet skrevet af Overlæge, dr. med Hans-Jørgen Malling, Allergiklinikken Gentofte Hospital.

Hans-Jørgen Malling skriver blandt andet:

"Du bliver ikke rask af at læse bogen, men den giver dig på en overskuelig og lettilgængelig måde et bedre indblik i din egen eller dit barns sygdom - og det er det første vigtige skridt hen imod at leve med den kroniske sygdom, allergi er. Det faglige niveau kan altid diskuteres, men bogen giver en grundlæggende og fagligt korrekt beskrivelse af de allergiske sygdomme".

Om forfatteren
Joan Grønning er 45 år, journalist og forfatter til "Bogen om tvillinger 0-10 år" og "Uge-for-uge-kalender - til dig der venter tvillinger".

Køb bogen "Bogen om allergi" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak igen for dine altid gode råd!! Herhjemme er du "Hende net-fidusen med de gode råd", som min mand kalder dig med stor veneration - hehe ;)

Hilsen familien fra Frederiksberg


Annonce