Annonce

Annonce

Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn


25. marts 2015

Forfatter:
Thomas Neumann
Forlag:
Pressto
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
108
Pris:
248
ISBN:
9788790333508

Læs omtalen af "Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn" under annoncen ...


Annonce

Naturvejleder Thomas Neumann, som selv er far til en datter med autisme, har nu skrevet en guide, som kan hjælpe forældre, der har et barn med autisme eller et særligt sensitivt barn. At skulle på udflugt eller ferie, kan for mange forældre være lidt af en prøvelse.

Børn med autisme og særligt sensitive børn kan være ekstra svære at få med ud i naturen. De uvante lyde og luge kan f.eks. virke skræmmende, og det kan gøre udflugter, ferier og fritid lidt af en prøvelse. Men med lidt forberedelse og viden om, hvordan man kan tilrettelægge gode og sjove aktiviteter, kan det sagtens lade sig gøre at give disse børn masser af gode naturoplevelser. Gode naturoplevelser, for børn med autisme og særligt sensitive børn fortæller hvordan!

Vidste du, at det hedder paddehatte, fordi man i gamle dage troede at padderne (frøer og tudser) sad i læ under svampene, når det regnede? Og vidste du, at regel nummer ét, når man skal have børn med ud i naturen er, at de skal være trygge, mætte og varme? Og at du selv skal sørge for at være ekstra varmt klædt på, når det koldt, så du ikke selv er den første, der får lyst til at komme hjem?

Bogen har masser af forslag til ture og oplevelser samt lette og overskuelige beskrivelser af naturaktiviteter. Aktiviteterne strækker sig lige fra fisketure, svampeture og tingfinderture til hulebygning, sjov med dunhammere og mad fra naturen. Bogen kommer rundt om alle fire årstider, og beskriver såvel aktiviteter ved skov og strand som på engen og ved vandhullet. Aktiviteterne henvender til forskellige aldersgrupper og kan varieres alt efter de enkelte børns personlighed.

Bogen er velegnet til læsning for forældre, bedsteforældre, pædagoger og lærere. Den er fuld af gode idéer til, hvordan du kan motivere barnet til at komme med ud, og hvordan det bliver en succes, så barnet har lyst til at komme med igen en anden gang.

Thomas Neumann er naturvejleder og ansat i Danmarks Naturfredningsforening. Han er far til en pige med autisme, og både som professionel og som far kender han udfordringen med at få børn, der helst vil sidde foran computerskærmen indendørs, med på idéen om, at det er sjovt at komme ud i naturen. Thomas Neumann medvirker bl.a. i P1 Morgen og som ekspert i TV2 Frihuset.

Køb bogen "Gode naturoplevelser for børn med autisme og særligt sensitive børn" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Det er højsæson for røde babynumser

Har du forberedt babynumsen på sommervarmen?
Varme sommerdage er dejlige, men de kan hurtigt genere de små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på en rød og irriteret hud under bleen. Ved at erstatte vand, sæbe og vådservietter med Olívy baby care – diaper ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for dit tidligere svar, som gav os meget ro omkring vores 4 uger for tidlig fødte datters måltider.

I det hele taget tak for denne brevkasse, den hjælper mange forældre... jeg er taknemmelig helt inde i mit dybeste over den tid du bruger, dine lange og fyldestgørende svar og din evne til at forstå....!!

Mor til pige født 4 uger for tidligt


Annonce