Annonce

Annonce

Flæsk


28. marts 2015

Forfatter:
Vanessa Joy Hobbs
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
246
Pris:
199
ISBN:
9788712050391

Læs omtalen af "Flæsk " under annoncen ...


Annonce

Flæsk er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig dansk gymnasieelev, om en model-karriere, der bliver kørt i stilling, om et stærkt bånd til en kærlig mor. Men over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside.

Et trekantsdrama mellem 15-årige Vanessa, spejlet og vægten begynder, og snart bliver det svært både for hende selv og læseren at skelne mellem virklighed og vrangforestilling. Hun kommer ind i et behandlingsforløb i et hospitalssystem, hun finder så fuld af huller, at hun føler, hun ryger lige igennem. Og hvem skal gribe hende? Familiens trygge favn opløser sig i takt med, at hendes skrig bliver højere og højere. Samtidig kæmper hun for at blive i jobbet som model i en modebranche, der kun har fokus på facade og lange, slanke ben.

Flæsk er et rystende og hudløst ærligt portræt af, hvordan det er at være ung i dag, at være vred, at føle svigt, at være syg og psykisk sårbar. En modig fortælling om at bryde tabuer og træde frem - Præcis, som man er.

Køb bogen "Flæsk " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil lige fortælle, at vores datter nu falder i søvn helt af sig selv, og vi har slet ikke haft en kamp med at lære hende det.

Vi skylder dig æren for det, da vi har fulgt dine råd fra din bog og din brevkasse.

Så tusind tak!

Mor til pige på 18 måneder


Annonce