Annonce

Annonce

Turen går til Barselsland


9. oktober 2020

Forfatter:
Rikke Melhede
Forlag:
Melhede Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
400
Pris:
179
ISBN:
9788797239407
Turen går til Barselsland

Læs omtalen af "Turen går til Barselsland" under annoncen ...


Annonce

Bogen Turen går til Barselsland er en samling af kvinders (og enkelte fædres) barselsoplevelser anno 2020.

Det er åbne og ærlige beskrivelser af graviditeten, fødslen og barselsperioden. Det er en beskrivelse af forventninger - både når forventningerne indfries, og når de bestemt ikke gør det. Det er de ærlige tanker om alt det, som er svært, f.eks. amning, manglende søvn, kærligheden til den lille som lader vente på sig, fødselsdepression, forholdet til de andre i mødregruppen... og naturligt også med plads til alt det dejlige, som barselsperioden også giver med sig - kærlighed, tålmodighed og nærhed.

Turen går til Barselsland beskriver de kærlige, skammelige og humoristiske tanker og oplevelser, hudløst ærligt oplevet af de barslende selv. Via beretninger og dagbogsnotater får du som læser indblik i alle afkroge af barselslivet.

Bogens vigtigste budskab er, at alle barsler er forskellige, og at DU er god nok, som du er. At få DIG til at føle, at du er en del af fælleskabet og få det bedst mulige ud af din barsel, uanset hvordan den er.

Bogen er skrevet til både første- og flergangs mødre og fædre, men kan med fordel også læses af bedsteforældre, jordmødre, sundhedsplejersker eller andre med interesse for graviditet, fødsel og barsel.

I forbindelse med lanceringen af bogen er der arrangeret en stor online live bogreception den 22. oktober 2020. Se mere på forlagets Facebook side.

Om forfatteren
Rikke Melhede, mor til tre børn på 12, 9 og 2 år. Rikke fortæller i bogen, at hun ville have ønsket, at en bog som denne eksisterede, da hun blev mor for første gang. Ønsket om en bog, som viste forskellige sider af barselsperioden, for ingen af hendes egne forventninger og forestillinger holdt stik...

Bogen blev også til, fordi Rikke oplever, at mange mødre ikke føler sig gode nok. Ikke gode nok til at "leve op til" eller kunne imødekomme forestillingen om den perfekte barsel. Og mange føler sig også alene. Bogen "Turen går til barselsland" er derfor også Rikkes måde at skabe fokus på og give mulighed for at debattere dette.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan forbereder du babynumsen på de varme sommerdage

Varme sommerdage er dejlige, men de kan genere små babynumser. Varme, fugt og friktion er desværre en sikker opskrift på røde babynumser.
Ved at erstatte vand, sæbe, vådservietter med Olívy baby care – diaper change kan du nemt og skånsomt forebygge alle de hudproblemer, der ellers følger ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tak. Jeg tænker tit på, at jeg i dine svar bliver betrygget i, at jeg ser rigtigt - jeg har et barn, som har et stort tryghedsbehov.

Det er som om at der for tiden er en trend der går på, at vi skal lave 'godnat og sov godt' på vores børn, sætte dem i skammekrog (eller tænkeboks eller hvad man kalder dem) når de ikke gør som vi vil have de skal gøre. Mon det er alle de tv udsendelser om nannys der redder verden for en familie, hvor alt er gået galt, som har tændt op under de ideer?

Hvor er det ærgeligt, at vi skal blive sådan i tvivl om, at det vores instinkt fortæller os om vores børn. Og hvor er det bare fantastisk rart, at du i dit virke hjælper, støtter og betrygger os, som har brug for at blive bekræftet og rådgivet i en retning, som vi kan være med på uden at hjertet bløder.

Tak for det!

Kærlig hilsen
Mor.


Annonce