Annonce

Annonce

Turen går til Barselsland


9. oktober 2020

Forfatter:
Rikke Melhede
Forlag:
Melhede Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
400
Pris:
179
ISBN:
9788797239407
Turen går til Barselsland

Læs omtalen af "Turen går til Barselsland" under annoncen ...


Annonce

Bogen Turen går til Barselsland er en samling af kvinders (og enkelte fædres) barselsoplevelser anno 2020.

Det er åbne og ærlige beskrivelser af graviditeten, fødslen og barselsperioden. Det er en beskrivelse af forventninger - både når forventningerne indfries, og når de bestemt ikke gør det. Det er de ærlige tanker om alt det, som er svært, f.eks. amning, manglende søvn, kærligheden til den lille som lader vente på sig, fødselsdepression, forholdet til de andre i mødregruppen... og naturligt også med plads til alt det dejlige, som barselsperioden også giver med sig - kærlighed, tålmodighed og nærhed.

Turen går til Barselsland beskriver de kærlige, skammelige og humoristiske tanker og oplevelser, hudløst ærligt oplevet af de barslende selv. Via beretninger og dagbogsnotater får du som læser indblik i alle afkroge af barselslivet.

Bogens vigtigste budskab er, at alle barsler er forskellige, og at DU er god nok, som du er. At få DIG til at føle, at du er en del af fælleskabet og få det bedst mulige ud af din barsel, uanset hvordan den er.

Bogen er skrevet til både første- og flergangs mødre og fædre, men kan med fordel også læses af bedsteforældre, jordmødre, sundhedsplejersker eller andre med interesse for graviditet, fødsel og barsel.

I forbindelse med lanceringen af bogen er der arrangeret en stor online live bogreception den 22. oktober 2020. Se mere på forlagets Facebook side.

Om forfatteren
Rikke Melhede, mor til tre børn på 12, 9 og 2 år. Rikke fortæller i bogen, at hun ville have ønsket, at en bog som denne eksisterede, da hun blev mor for første gang. Ønsket om en bog, som viste forskellige sider af barselsperioden, for ingen af hendes egne forventninger og forestillinger holdt stik...

Bogen blev også til, fordi Rikke oplever, at mange mødre ikke føler sig gode nok. Ikke gode nok til at "leve op til" eller kunne imødekomme forestillingen om den perfekte barsel. Og mange føler sig også alene. Bogen "Turen går til barselsland" er derfor også Rikkes måde at skabe fokus på og give mulighed for at debattere dette.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tak for dit svar - jeg gik 100% på ham og tommelfingeren. Det tog faktisk kun 3-4 dage, så ville han hellere ha sut end tommelfinger.

Tak fra Conrads mor


Annonce