Annonce

Annonce

FÆDRE - fortællinger om at blive til som far


2. juni 2020

Forfatter:
Aydin Soei
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
302
Pris:
249
ISBN:
9788712056881
FÆDRE - fortællinger om at blive til som far

Læs omtalen af "FÆDRE - fortællinger om at blive til som far" under annoncen ...


Annonce

Hvordan opdrager man sit barn, når man ikke har noget godt forbillede at kikke på fra sin egen barndom? Og hvordan gør man op med fortiden, hvis man ønsker et mere nært forhold til sine børn, end man har haft til sin egen far?

Bogen "Fædre" er 5 personlige beretninger, som giver et indblik i den del af det stadig mere multietniske samfund, som er allermest privat: vores forhold til vores børn. Det er ærlige og modige beretninger om fædre og sønner, ægteskaber, skilsmisser, forbilleder, tilhørsforhold, svigt, sorg, glæde, arv og død.

Fem markante fædre - Janus Bakrawi, Asim Latif, Nagieb Khaja, Niddal El-Jabri, Tarek Ziad Hussein, Aydin Soei (forfatter) tegner et portræt af en generation med etnisk minoritetsbaggrund, og hvordan deres liv har formet sig på godt og ondt - og hvordan deres forhold til deres far og faderens rolle har påvirket dem - og hvad de ønsker for deres egne børn, som vokser op med helt andre forudsætninger.

En bog der kan læses af både kvinder og mænd, og som med fordel kan læses af f.eks. sundhedsplejersker, skolelærere, pædagoger og andre som gerne vil have et indblik i, hvilken historie familier med anden etnisk baggrund end dansk måske har med sig...

Om forfatteren
Aydin Soei er BA i journalistik, kandidat i sociologi og har forsket i og skrevet en række bøger om etniske minoriteter, riskoadfærd og udsatte unge og områder. Han er også far til Adam.


Annoncer

Produktnyheder

Bobby bøgerne giver mulighed for nye sproglige oplevelser!

Velkommen til Bobbys hverdag. I Bobby bøgerne følger vi Bobbys dag i vuggestuen, mens I sammen udforsker sproget. De seks bøger i BOBBY serien gør det let og hyggeligt at lege med sproget sammen med dit 1-3 årige barn.

Hvad er særligt ved Bobby bøgerne?

Læsning af ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for dit råd om uld til min søn, det var nok det bedste råd jeg nogensinde har fået :) Der blev godt nok kigget mærkeligt på mig, da jeg begyndte at lede efter uld i butikkerne, så det måtte hentes hjem fra Danmark til sidst.

Hilsen mor fra udlandet


Annonce