Annonce

Annonce

FÆDRE - fortællinger om at blive til som far


2. juni 2020

Forfatter:
Aydin Soei
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
302
Pris:
249
ISBN:
9788712056881
FÆDRE - fortællinger om at blive til som far

Læs omtalen af "FÆDRE - fortællinger om at blive til som far" under annoncen ...


Annonce

Hvordan opdrager man sit barn, når man ikke har noget godt forbillede at kikke på fra sin egen barndom? Og hvordan gør man op med fortiden, hvis man ønsker et mere nært forhold til sine børn, end man har haft til sin egen far?

Bogen "Fædre" er 5 personlige beretninger, som giver et indblik i den del af det stadig mere multietniske samfund, som er allermest privat: vores forhold til vores børn. Det er ærlige og modige beretninger om fædre og sønner, ægteskaber, skilsmisser, forbilleder, tilhørsforhold, svigt, sorg, glæde, arv og død.

Fem markante fædre - Janus Bakrawi, Asim Latif, Nagieb Khaja, Niddal El-Jabri, Tarek Ziad Hussein, Aydin Soei (forfatter) tegner et portræt af en generation med etnisk minoritetsbaggrund, og hvordan deres liv har formet sig på godt og ondt - og hvordan deres forhold til deres far og faderens rolle har påvirket dem - og hvad de ønsker for deres egne børn, som vokser op med helt andre forudsætninger.

En bog der kan læses af både kvinder og mænd, og som med fordel kan læses af f.eks. sundhedsplejersker, skolelærere, pædagoger og andre som gerne vil have et indblik i, hvilken historie familier med anden etnisk baggrund end dansk måske har med sig...

Om forfatteren
Aydin Soei er BA i journalistik, kandidat i sociologi og har forsket i og skrevet en række bøger om etniske minoriteter, riskoadfærd og udsatte unge og områder. Han er også far til Adam.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Øget sikkerhed til barnet og bedre søvn til alle

Samsovning skal være trygt og med øget sikkerhed til barnet.

Sleep Well vesten giver barnet ro i kroppen. Barnet har jo ligget fast i maven på mor og vil have den ro og tryghed tilbage i kroppen. Man kan sige at vesten er den ekstra hånd du tit står og mangler.

Når ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om dit barns udvikling. Bogen er propfyldt med nyttig viden for alle forældre!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Tusind tak for dit svar. Det var lige hvad jeg havde brug for!

Tak fra Emmas (18 måneder) mor


Annonce