Annonce

Annonce

FÆDRE - fortællinger om at blive til som far


2. juni 2020

Forfatter:
Aydin Soei
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
302
Pris:
249
ISBN:
9788712056881
FÆDRE - fortællinger om at blive til som far

Læs omtalen af "FÆDRE - fortællinger om at blive til som far" under annoncen ...


Annonce

Hvordan opdrager man sit barn, når man ikke har noget godt forbillede at kikke på fra sin egen barndom? Og hvordan gør man op med fortiden, hvis man ønsker et mere nært forhold til sine børn, end man har haft til sin egen far?

Bogen "Fædre" er 5 personlige beretninger, som giver et indblik i den del af det stadig mere multietniske samfund, som er allermest privat: vores forhold til vores børn. Det er ærlige og modige beretninger om fædre og sønner, ægteskaber, skilsmisser, forbilleder, tilhørsforhold, svigt, sorg, glæde, arv og død.

Fem markante fædre - Janus Bakrawi, Asim Latif, Nagieb Khaja, Niddal El-Jabri, Tarek Ziad Hussein, Aydin Soei (forfatter) tegner et portræt af en generation med etnisk minoritetsbaggrund, og hvordan deres liv har formet sig på godt og ondt - og hvordan deres forhold til deres far og faderens rolle har påvirket dem - og hvad de ønsker for deres egne børn, som vokser op med helt andre forudsætninger.

En bog der kan læses af både kvinder og mænd, og som med fordel kan læses af f.eks. sundhedsplejersker, skolelærere, pædagoger og andre som gerne vil have et indblik i, hvilken historie familier med anden etnisk baggrund end dansk måske har med sig...

Om forfatteren
Aydin Soei er BA i journalistik, kandidat i sociologi og har forsket i og skrevet en række bøger om etniske minoriteter, riskoadfærd og udsatte unge og områder. Han er også far til Adam.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for alle dine gode brugbare svar. Min lille dreng stortrives og jeg nyder ham så uendelig meget.

Jeg må sige dig at du giver gode konkrete råd og i din vejledning kan man mærke din store interesse og enorme faglige ekspertise. Du er en fantastisk sundhedsplejerske og jeg er så glad for at have fundet dig.

Mange hilsner
Pernille, mor til dreng på 6 måneder


Annonce