Annonce

Annonce

Morfar fortæl nu


19. maj 2012

Forfatter:
Elma van Vliet
Forlag:
Gads forlag
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
149
ISBN:
9788712047667
Morfar fortæl nu

Læs omtalen af "Morfar fortæl nu " under annoncen ...


Annonce

Tusindvis af bedstemødre har allerede fået Farmor, fortæl nu eller Mormor, fortæl nu. Nu kan bedstefar ikke længere snydes, for at give sine erindringer videre til børnebørnene.

Alle børn er fulde af spørgsmål til deres bedsteforældre, og alle bedsteforældre er også fulde af oplevelser og svar. Med denne fine bogserie kan børnebørnene få svar på alle deres spørgsmål: Hvem var din bedste ven? Var du glad for skolen? Hvad legede i? Hvordan mødte du mormor?

Bogen indeholder flere blanke linjer og sider, hvor der er plads til fotos, forklaring og erindring. Morfar, fortæl nu er en super fin bog, der stiller alle de spørgsmål, som man nogle gange glemmer at stille, før at det er forsent.


Serien indeholder:
Mormor, fortæl nu
Morfar, fortæl nu
Farmor, fortæl nu
Farfar, fortæl nu


Annoncer

Sponsorerede artikler

Få det perfekte, glødende og sunde look med Skøn Skincare

Hvis du ønsker at nyde velvære og luksus uden parfume, er der heldigvis mange lækre produkter, der kan give dig denne oplevelse. Gravide, småbørnsforældre og personer med parfumeallergi har ofte problemer med at finde produkter, der giver velvære og luksus uden parfume. Her introduceres SKØN ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg er meget imponeret over din indsats og dit engagement på netsundhedsplejerske.dk. Du formår at være omsorgsfuld og nærværende på skrift og du er utrolig tålmodig i dine svar til alle slags bekymrede mødre. Du udviser stor viden, erfaring og faglighed samtidig med, du respekterer den enkelte familie og moderens unikke viden om eget barn.

Dine fremragende svar bærer tydeligt præg af dit anerkendende børnesyn med fokus på det lille, kompetente barn. Jeg har haft stor glæde af dine mange svar. Tak for hjælpen!

Venlig Hilsen Mira

P.S. Tak for bogen "Du bliver en skøn mor". Jeg føler mig som en skøn mor når jeg læser i den...!


Annonce