Annonce

Annonce

Morfar fortæl nu


19. maj 2012

Forfatter:
Elma van Vliet
Forlag:
Gads forlag
Udgivelsesår:
2012
Sidetal:
128
Pris:
149
ISBN:
9788712047667
Morfar fortæl nu

Læs omtalen af "Morfar fortæl nu " under annoncen ...


Annonce

Tusindvis af bedstemødre har allerede fået Farmor, fortæl nu eller Mormor, fortæl nu. Nu kan bedstefar ikke længere snydes, for at give sine erindringer videre til børnebørnene.

Alle børn er fulde af spørgsmål til deres bedsteforældre, og alle bedsteforældre er også fulde af oplevelser og svar. Med denne fine bogserie kan børnebørnene få svar på alle deres spørgsmål: Hvem var din bedste ven? Var du glad for skolen? Hvad legede i? Hvordan mødte du mormor?

Bogen indeholder flere blanke linjer og sider, hvor der er plads til fotos, forklaring og erindring. Morfar, fortæl nu er en super fin bog, der stiller alle de spørgsmål, som man nogle gange glemmer at stille, før at det er forsent.


Serien indeholder:
Mormor, fortæl nu
Morfar, fortæl nu
Farmor, fortæl nu
Farfar, fortæl nu


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om gråd og trøst, som er en guldgrube af information til desperate forældre.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

det er vist på tide at jeg skriver og siger tusind, tusind tak for alle dine råd og vejledninger! Det er jo super dejligt at have en som dig at henvende sig til med alle de spørgsmål der kommer op i forbindelse med at være forældre. Det har været en fantastisk stor hjælp at læse dine svar, ikke kun til mig, men også til andre forældre.

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skulle have gjort uden din brevkasse – bare muligheden for at kunne stille de 'dumme' spørgsmål, er utrolig beroligende, for ikke at nævne at se at der er andre der ude som pusler med de samme problemer som jeg gør.

Så tusind tak for din hjælp!

Bedste hilsner
Mor til pige på 5 måneder


Annonce