Annonce

Annonce

Det blev en far


4. december 2007

Forfatter:
Jacob Weinreich
Forlag:
www.borgen.dk
Udgivelsesår:
2007
Sidetal:
134
Pris:
149
ISBN:
9788721031220
Helens vurdering:
Det blev en far

Jeg har valgt at give bogen "Det blev en far" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Det blev en far er en humoristisk og velskrevet bog om, hvordan det er at blive far.

Jacob Weinreich er forfatteren, han er far til Jeppe og Agnes, men har også skrevet flere filmmanuskripter og romaner, samt en serie af gyserbøger for børn. Det blev en far er hans personlige historie om, hvordan det var at blive far til Jeppe.

Som alle gode bøger har denne bog en åbning, en midte, et klimaks og en slutning og som læser bliver man på bedste vis ført igennem alle dele. Bogen er velskrevet, den er let at læse, krydret med paraller til diverse filmstjerner og man kan ikke lade være at smile undervejs. Jeg kommer som læser til at holde utroligt meget af denne usikre far, som har rigtigt svært ved at vende sig til tanken om netop at skulle være far (undskyld Jacob:o)) og det ansvar der følger med - "Kan en dreng godt vokse op på Amager og blive AGF-fan?" og er en far ikke "sådan én, der kan hjælpe med selvangivelsen, som holder erhvervsbladet og som til enhver tid kan forklare hvad betalingsbalancen går ud på...?"

Bogen begynder naturligvis med at Jacobs hustru fortæller at hun er gravid og herefter følger vi med gennem graviditeten, scanningen, fødselsforberedelsen, de praktiske beslutninger om et puslebord og hvad skal barnet egentlig hedde... Klimaks er naturligvis at Jeppe kommer til verden, at Jacob bliver far og alt det som følger med der. Både tanker, følelser, forventninger og naturligvis må bogen slutte med at Jacobs hustru endnu engang ringer og fortæller at hun er gravid.

Jacob Weinreich er en stolt far, som også kan være stolt af denne personlige og meget sjove bog. Det er en bog som kan læses af begge køn og som vil være en oplagt gaveidé til den kommende far.

Det er sjældent man ser bøger, der beskriver fædre, deres rolle, tanker og følelser i forbindelse med graviditet og fødsel og denne bog gør det på en fin og underholdende måde. Jeg vælger at give bogen 5 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Helen har altid et godt råd og det som overrasker mig mest er faktisk hvor go' hun er til at sætte sig ind i min verden og hvordan hun hurtigt fornemmer hvordan hun skal takle mig som person.

Camilla Martin


Annonce