Annonce

Annonce

År 1 - når I har fået barn


10. marts 2008

Forfatter:
Else Guldager
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Udgivelsesår:
2008
Sidetal:
352
Pris:
299
ISBN:
9788761404794
Helens vurdering:
År 1 - når I har fået barn

Jeg har valgt at give bogen "År 1 - når I har fået barn" 4 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

År 1 - når I har fået barn er skrevet af sundhedsplejerske Else Guldager. Det er et stort og gennemarbejdet værk, som rummer alt hvad du har behov for at vide om barnet og om det at blive forældre det første år.

For alle nybagte forældre er det en stor opgave at få et lille barn og bare det at holde bogen i hænderne, værner om at her er noget at gå igang med. Jeg må personligt indrømme at det næsten kan tage pusten fra mig, at stå med bogen i hånden og tænke "skal jeg vide og kunne alt det...". For År 1 - når I har fået barn rummer rigtig meget information. Den har svarene på næsten alle de spørgsmål du kan stille som nybagt mor eller far og den fortæller dig også om alt det du ikke vidste du havde behov for at vide.

År 1 - når du har fået barn er inddelt i kvartaler og i hvert kvartal gennemgås barnets udvikling, trivsel og behov samt hvordan det er at være forældre i disse forskellige perioder af barnets første år. Bogen gennemgår emner som amning, søvn, ernæring, motorisk udvikling, mental udvikling, samspil mellem barn og forældre, at være i et parforhold samtidig med at man er forældre og meget mere.

År 1- når I har fået barn er skrevet til begge forældre og indeholder således separate afsnit til mødre og fædre. Det er et stort plus. Bogen er derudover fyldt med rigtig mange billeder, som er stemningsfyldte og nutidige. Det er dejligt med en bog, som viser billeder af børn og forældre, som vi ser ud i dagens Danmark anno 2008.

Med til bogen hører en cd-rom, hvor man kan finde aktuel information og selv samle billeder og små historier. På cd-rommen findes også vækstkurver, så man som forældre har mulighed for selv at indtegne hvor på kurven ens barn ligger. Et lille men her er, at Else Guldager har valgt at bruge de gamle vækstkurver publiceret af Else Andersen i 1982. Kurver der således er mere end 25 år gamle.

Desværre har der sneget sig et par redigeringsfejl ind på cd-rommen og beregning af BMI er opgivet forkert... Det er rigtigt synd, for en bog som så synligt er gennemtænkt og har taget et par år for Else Guldager at lave.

Bogen bygger på sundhedsstyrelsens retningslinier og den nyeste forskning og viden omkring børn og børns udvikling. Den er velskrevet og hele vejen igennem krydret med faktabokse og små citater fra forældre.

Jeg vælger at give bogen År 1 - når I har fået barn 4 bismervægte.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og søvn som er sprængfyldt med praktiske råd om hvordan du får dit barn til at sove.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen.

Jeg bliver nødt til at skrive igen, for at fortælle, hvor glad jeg er for at du har den her hjemmeside!

Det er så fantastisk at have et sted, hvor der er en faglig person, men også utroligt omsorgsfuld, som gider at høre og svare på alle de bekymringer og tanker man har som mor. :-D

Kærlig hilsen
Camilla, snart mor til to


Annonce