Annonce

Annonce

Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord


26. april 2021

Forfatter:
Karen Fogh Andersson
Forlag:
Karens Univers
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
28
Pris:
299
ISBN:
9788797208700
Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord

Læs omtalen af "Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord" under annoncen ...


Annonce

Bogen Til det dejligste barn i verden er til dig, der savner et redskab til at komme væk fra det svære, som f.eks. coronasituationen har medført, og ind i en boble med nærvær og ubetinget kærlighed.

Det er fire kærlige historier om følelser, tanker og barnets indre verden. Det er fire kærlige børnesange og fire guidede meditationer, som giver mulighed for at vise kærlighed, nysgerrighed, nærvær og reflektion mellem dig og dit barn. Bogen er til dig, som ønsker:

- Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
- At booste dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
- At hjælpe dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
- At lære dit barns indre verden bedre at kende
- At skabe et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

Brug bogen til at læse sammen - skriv dit barns navn på de blanke linjer i teksterne og gør historierne personlige. Brug teksterne frit, så de passer mest muligt til lige præcis dig barn og dig.

Brug bogen til at lytte sammen - I kan lytte til både sange og meditationer. De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, og de booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd.

Brug sangene, når I har lyst til at synge sammen, eller når du gerne vil afspille en sang, hvor I synger om de ting, som I har læst i bogen. På den måde kan barnet både høre sangene oplæst, høre dem sunget og også synge selv.

Både bogen, sange og meditationer kan give jer mulighed for at lære sammen, drømme sammen og lege med ord, tanker og følelser sammen. Der er intet facit, og intet er rigtigt eller forkert.

Karen Fogh Andersson er forfatter bag bogen. Hun fortæller, at alt for mange børn mistrives. De er angste, har svært ved at falde i søvn - og forældre er ofte pressede. Det er svært at vide, hvad man skal gøre for at løfte børnenes trivsel.

Hendes oprindelige motivation for at skrive bogen var at give sine egne børn det bedste - nemlig ubetinget kærlighed. Og hun så behovet for en nytænkende bog - en bog som via ord, guidede meditationer og sange kunne give et kærligt og vigtigt pusterum til børnefamilier.

Bogen anbefales til forældre og børn fra ca. 3-10 år.

Om forfatteren
Karen Fogh Andersson er uddannet terapeut og coach. Hun er mor til tre - Lili på 4 år, Louie på 2 år og lille Leo på blot en måned. I et år har hun arbejdet med projektet, som hun selv har finansieret - hun har selv skrevet bogen, komponeret musikken og skrevet sangene.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Brug Olívy fra barnet er nyfødt

Hos en nyfødt er huden under bleen særligt sart, og den bliver meget nemt rød og irriteret når den er pakket inde i en varm og fugtig ble. Løsningen er at rense, pleje og beskytte huden mod affaldstofferne fra urin og afføring og derved forebygge en rød og irriteret babynumse.

Olívy ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Min mand og jeg har så ofte talt om, at vi burde skrive til dig og fortælle, hvor fantastisk din brevkasse er.
Vi har aldrig selv skrevet til dig, men har fundet svar på så mange spørgsmål via dine svar til andre i lignende situationer.

Jeg beundrer dine evne til at formidle, og jeg elsker din tilgang til børn og forældre og alle de ting man sammen kommer igennem!
Dine svar stemmer så utrolig fint overens med præcis den måde, vi forsøger at være forældre på. Som førstegangs-forældre betyder det helt utrolig meget, at finde opbakning et sted man har tillid til og kan identificere sig med. Og det kan vi hos dig!

Det er så rart at have dine ord med i bagagen, hvis noget er svært eller andre synes, vi f.eks. burde skælde ud, når vores søn et par gange har haft det, du beskriver som fortvivlelses-anfald - er det så rart at kunne sige, at vi ikke er de eneste, der mener, det skal tackles helt anderledes.

Så kære Helen, tusind tak for dine altid inspirerende og varme svar - Tak for dig! Det er fantastisk at kunne søge råd og vejledning på alle tider af døgnet i din brevkasse!

De varmeste hilsner med ønsket om en rigtig god dag - uden tvivl også fra min mand.

Familien S


Annonce