Annonce

Annonce

Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord


26. april 2021

Forfatter:
Karen Fogh Andersson
Forlag:
Karens Univers
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
28
Pris:
299
ISBN:
9788797208700
Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord

Læs omtalen af "Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord" under annoncen ...


Annonce

Bogen Til det dejligste barn i verden er til dig, der savner et redskab til at komme væk fra det svære, som f.eks. coronasituationen har medført, og ind i en boble med nærvær og ubetinget kærlighed.

Det er fire kærlige historier om følelser, tanker og barnets indre verden. Det er fire kærlige børnesange og fire guidede meditationer, som giver mulighed for at vise kærlighed, nysgerrighed, nærvær og reflektion mellem dig og dit barn. Bogen er til dig, som ønsker:

- Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
- At booste dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
- At hjælpe dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
- At lære dit barns indre verden bedre at kende
- At skabe et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

Brug bogen til at læse sammen - skriv dit barns navn på de blanke linjer i teksterne og gør historierne personlige. Brug teksterne frit, så de passer mest muligt til lige præcis dig barn og dig.

Brug bogen til at lytte sammen - I kan lytte til både sange og meditationer. De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, og de booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd.

Brug sangene, når I har lyst til at synge sammen, eller når du gerne vil afspille en sang, hvor I synger om de ting, som I har læst i bogen. På den måde kan barnet både høre sangene oplæst, høre dem sunget og også synge selv.

Både bogen, sange og meditationer kan give jer mulighed for at lære sammen, drømme sammen og lege med ord, tanker og følelser sammen. Der er intet facit, og intet er rigtigt eller forkert.

Karen Fogh Andersson er forfatter bag bogen. Hun fortæller, at alt for mange børn mistrives. De er angste, har svært ved at falde i søvn - og forældre er ofte pressede. Det er svært at vide, hvad man skal gøre for at løfte børnenes trivsel.

Hendes oprindelige motivation for at skrive bogen var at give sine egne børn det bedste - nemlig ubetinget kærlighed. Og hun så behovet for en nytænkende bog - en bog som via ord, guidede meditationer og sange kunne give et kærligt og vigtigt pusterum til børnefamilier.

Bogen anbefales til forældre og børn fra ca. 3-10 år.

Om forfatteren
Karen Fogh Andersson er uddannet terapeut og coach. Hun er mor til tre - Lili på 4 år, Louie på 2 år og lille Leo på blot en måned. I et år har hun arbejdet med projektet, som hun selv har finansieret - hun har selv skrevet bogen, komponeret musikken og skrevet sangene.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv barnets fødder den bedste start

En ny verden åbner sig, når dit barn skal have sit første par sko. - Hvad skal du vælge, og hvornår skal de overhovedet have sko?
Bundgaard har i årtier hjulpet de små fødder med at tage deres første skridt, og vi vil derfor hjælpe dig med at finde ud af, hvornår dit barn skal have sit ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tusind tak for dit sidste svar. Jeg viste min mand mit brev, som du foreslog, og han blev helt ked af det da han så det. Det satte en masse samtaler i gang herhjemme, og det hele går meget bedre nu. Vi har delt tingene mere op, så det ikke kun er mig der tager mig af hus + børn, men han også begynder at komme mere på banen. Det er rigtig rart.

Du skal bare have så meget tak. Både for en super brevkasse, men også for dine små puf. :)

Kærlig hilsen
Christine, mor til to


Annonce