Annonce

Annonce

Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord


26. april 2021

Forfatter:
Karen Fogh Andersson
Forlag:
Karens Univers
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
28
Pris:
299
ISBN:
9788797208700
Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord

Læs omtalen af "Til det dejligste barn i verden - meditation, nærvær og kærlige ord" under annoncen ...


Annonce

Bogen Til det dejligste barn i verden er til dig, der savner et redskab til at komme væk fra det svære, som f.eks. coronasituationen har medført, og ind i en boble med nærvær og ubetinget kærlighed.

Det er fire kærlige historier om følelser, tanker og barnets indre verden. Det er fire kærlige børnesange og fire guidede meditationer, som giver mulighed for at vise kærlighed, nysgerrighed, nærvær og reflektion mellem dig og dit barn. Bogen er til dig, som ønsker:

- Ro, nærvær og kærlig stemning ved puttetid
- At booste dit barns selvforståelse, selvværd og positive selvbillede
- At hjælpe dit barn med at sætte ord på tanker og følelser
- At lære dit barns indre verden bedre at kende
- At skabe et kærligt pusterum, hvor I kan drage på indre eventyr sammen

Brug bogen til at læse sammen - skriv dit barns navn på de blanke linjer i teksterne og gør historierne personlige. Brug teksterne frit, så de passer mest muligt til lige præcis dig barn og dig.

Brug bogen til at lytte sammen - I kan lytte til både sange og meditationer. De guidede meditationer virker beroligende på kroppen og nervesystemet, og de booster dit barns selvtillid og tager hånd om barnets selvbillede og selvværd.

Brug sangene, når I har lyst til at synge sammen, eller når du gerne vil afspille en sang, hvor I synger om de ting, som I har læst i bogen. På den måde kan barnet både høre sangene oplæst, høre dem sunget og også synge selv.

Både bogen, sange og meditationer kan give jer mulighed for at lære sammen, drømme sammen og lege med ord, tanker og følelser sammen. Der er intet facit, og intet er rigtigt eller forkert.

Karen Fogh Andersson er forfatter bag bogen. Hun fortæller, at alt for mange børn mistrives. De er angste, har svært ved at falde i søvn - og forældre er ofte pressede. Det er svært at vide, hvad man skal gøre for at løfte børnenes trivsel.

Hendes oprindelige motivation for at skrive bogen var at give sine egne børn det bedste - nemlig ubetinget kærlighed. Og hun så behovet for en nytænkende bog - en bog som via ord, guidede meditationer og sange kunne give et kærligt og vigtigt pusterum til børnefamilier.

Bogen anbefales til forældre og børn fra ca. 3-10 år.

Om forfatteren
Karen Fogh Andersson er uddannet terapeut og coach. Hun er mor til tre - Lili på 4 år, Louie på 2 år og lille Leo på blot en måned. I et år har hun arbejdet med projektet, som hun selv har finansieret - hun har selv skrevet bogen, komponeret musikken og skrevet sangene.


Annoncer

Sponsorerede artikler

OLÍVY – SIG FARVEL TIL RØDE BABYNUMSER

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du nemt forebygge røde babynumser og give dit barn ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Tusind tak for de altid fine og uddybende svar. De giver os ro på :)

Tak, fra en mor til 2


Annonce