Annonce

Annonce

Det småtspisende barn


8. august 2015

Forfatter:
Anita Albers, Lotte Fisker
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
141
Pris:
349
ISBN:
9788740602890
Det småtspisende barn

Læs omtalen af "Det småtspisende barn" under annoncen ...


Annonce

Børn, der ikke vil spise, er et overset problem. Mange forældre har dog problemet tæt inde på livet og føler en stor afmagt, når deres barn ikke spiser nok. Der kan være forskellige årsager til den manglende appetit: Visse typer medicin, fx til dæmpning af ADHD-symptomer, giver nedsat appetit, og særligt sensitive børn har ofte følsomme smagsløg, der kan give en særdeles stor skepsis over for nye smagsoplevelser. Nogle børn har bare en mindre appetit end andre. Uanset årsagen kan den manglende appetit være bekymrende for forældrene.

Det småtspisende barn er et opgør med betegnelsen ´kræsne børn´ og den dårlige samvittighed, man som forælder kan have, når ens barn ikke spiser, som det helst skal. Det er samtidig en praktisk vejviser til en sund og energirig ernæring for det småtspisende barn. Ikke mindst er det en kogebog, som det småtspisende barn trygt kan kigge i uden at skulle bekymre sig for at møde alt for udfordrende nye retter. De energiberigede hverdagsretter indbyder til et fællesskab om madlavningen, hvor selv børn med de mest følsomme smagsløg kan lokkes til at tilberede - og ikke mindst indtage - en velkendt ret i en måske ny variant.

Bogen er fri for løftede pegefingre og tilbyder endda nogle overraskende råd: Ja, det er okay med en franskbrødsmad med nutella.

Anita Albers er cand.mag. i tysk og filosofi. Hun er forfatter til romanerne Feber og Tingfikser. Det småtspisende barn er udsprunget af hendes egne bekymringer og overvejelser i forbindelse med, at hendes børn mistede appetitten, da de blev medicineret mod ADHD.

Lotte Fisker er uddannet klinisk diætist. Hun var medejer af Diætisterne i Århus, men siden 2012 har hun været ansat i Ældre- og Handicapområdet, hvor hun beskæftiger sig med småtspisende voksne.


Annoncer

Produktnyheder

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for nogen rigtig gode svar! Det er rart at kunne søge råd herinde og se man ikke er den eneste i verden med problemer.

Mor til pige på 6 måneder


Annonce