Annonce

Annonce

Scorekogebogen


10. juni 2015

Forfatter:
Celine Lærke Hansen
Forlag:
Turbine Forlaget
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
0
Pris:
249
ISBN:
9788740601909
Helens vurdering:
Scorekogebogen

Jeg har valgt at give bogen "Scorekogebogen" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Er du ung, og elsker du at gå på date? Vil du gerne lave mad til din date og være sikker på, at madlavningen lykkes? Vil du gerne gøre et godt indtryk og lave noget, som er både lækkert og personligt?

Så er Scorekogebogen helt sikkert noget for dig! Den er fyldt med 50 spændende opskrifter og masser af gode råd og tips. Der er opskrifter til alle datingsituationer - så du finder hjælp, uanset om det skal være en hyggelig picnic i det fri, en hyggelig middag derhjemme eller lidt lækker mad på sengen næste morgen.

Opskrifterne indeholder ikke kød og er 100% efter de unges smag, og du skal ikke være nervøs for, at opskrifterne kikser, eller at din date ikke kan lide maden.

Der er billeder af de forskellige retter - og du skal ikke være bange for at billederne snyder. Det gør de ikke! Når du laver maden, så er det sådan det ser ud - super lækkert. Billederne er taget af Celine, som er bogens forfatter. Det er lige til at gå til.

Scorekogebogen er også en oplagt gaveidé f.eks. til studenten, fødselsdagen, julegaven… Nå ja - hvis du køber bogen via turbineforlaget.dk så kan du lige nu spare 25% ved at indtaste koden GETL8, når du går til betaling!

Om forfatteren
Celine Lærke Hansen er 18 år, og hun elsker at lave mad. Faktisk har hun været en fast del i køkkenet, siden hun var helt lille - og i køkkenet er hun stadig. Og jeg ved det, for jeg er Celines mor. Derfor nyder jeg rigtig godt af hendes madlavningskundskaber i hverdagen!

Måske har du mødt Celine? Hvis du har været til babymesse i Øksnehallen og har været forbi min stand, så har du helt sikkert mødt hende. Hun hjælper mig altid på messer. Jeg er meget stolt af min datter og ønsker hende alt det bedste!

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for nogen rigtig gode svar! Det er rart at kunne søge råd herinde og se man ikke er den eneste i verden med problemer.

Mor til pige på 6 måneder


Annonce