Annonce

Annonce

Graviditetskogebogen


20. november 2011

Forfatter:
Majbritt L. Engell
Forlag:
Gads Forlag
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
176
Pris:
249
ISBN:
9788712046554
Graviditetskogebogen

Læs omtalen af "Graviditetskogebogen" under annoncen ...


Annonce

Graviditetskogebogen er 120 opskrifter - de lette, de sunde og de søde.

I Graviditetskogebogen finder du alt fra morgenmad til frokost, aftensmad, mellemmåltider, snacks, smoothies og sødt, som skærper appetitten hos de kvalmeramte og giver ny energi til de tunge og trætte.

Retterne er udvalgt, så den vordende mor får de vitaminer, hun har brug for – fra kalk og D-vitamin til folinsyre og jern. Nogle af opskrifterne er særligt velegnede til at få has på de mest almindelige graviditetsgener – fra kvalme og madlede til forstoppelse og halsbrand.

Bogens giver også opskrifter og tanker til tiden efter fødslen, hvor der hverken er arme nok eller overskud til at yde det store i et køkken.

Om forfatteren:
Maibritt L. Engell er Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed og Master i Fitness og træning. Hun tilbyder kostvejledning og undervisning af overvægtige børn og voksne, sportsfolk og kvinder med PCO. Majbritt er medejer af Frk. Skrump og arbejder sammen med Charlotte Hartvig i kostklinikken Immanuel.

Majbritt er medforfatter på blandt andet "Spis maven flad", "Hold maven flad" og "Når mor er på skrump".


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tusind tak for dine dejlige, fornuftige svar. De passer så godt til mit temperament, og det giver altså ro i sjælen at høre fra dig. Mange gange hjælper det også at få sat ord på sine bekymringer.

Jeg finder mange gode råd i dine tidligere svar til andre forældre. Jeg kan nogle gange føle mig som verdens dårligste mor, når ingenting vil lykkes. Derfor trøster det mig, når jeg kan læse, at jeg ikke er den eneste, der har problemer med de kære børn. Så føler jeg mig ikke så alene.

Tak fra Lis, mor til datter på 4 måneder


Annoncer

Annonce