Annonce

Annonce

Et barn bliver til


19. september 2003

Forfatter:
Lennart Nilsson, Lars Hamberger
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
240
Pris:
299
ISBN:
8702014726
Helens vurdering:
Et barn bliver til

Jeg har valgt at give bogen "Et barn bliver til" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Et barn bliver til af Lennart Nilsson og Lars Hamberger. Udgivet af Gyldendal og siden 1977 udgivet i 7 udgaver og trygt i 50.000 eksemplarer på dansk. Den 15. september 2003 udkommer bogen i en fuldstændig opdateret og nyskrevet udgave.

Bogen beskriver tiden fra den første forelskelse, befrugtningens øjeblik, timerne og dagene derefter, de første tidlige tegn på graviditet og udviklingen fra at være et lille foster til at blive til en lille baby. Endelig slutter bogen med en beskrivelse af selve fødslen, både når man føder almindeligt og når det foregår ved kejsersnit. Bogen har også et afsnit om at føde før tid og et afsnit om, når der er brug for hjælp udefra,- IVF behandling.

Bogen indholder billeder taget af Lennart Nilsson, som igennem 50 år har arbejdet med at dokumentere menneskets tilblivelse. Ved hjælp af kikkertteknik, ultralyd, specialoptik og mikroskopi er det lykkedes at få billeder af alt fra det lille barns tilblivelse, graviditeten igennem til fødslen. Billederne sætter os, som kommende forældre, istand til at følge det lille barn i maven, på tættere hold og måske få et tættere forhold til barnet, med viden om at nu kan den høre, nu har den hår osv.

Bogen indholder foruden de fantastiske billeder også en beskrivelse af forskellige undersøgelser f.eks. moderkageprøve og fostervandsprøve og indeholder også en beskrivelse af, hvad de forskellige graviditetsundersøgelser går ud på.

Et barn bliver til indeholder stort set alle de oplysninger man som forældre har brug for ”i den søde ventetid”.

Jeg har valgt at give bogen fem bismervægte. Det er en fantastisk god bog, simpelthen klassikeren over dem alle. Den fortjener en plads på hylden.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Giv dit barn den bedste start!

Giv dit barn den bedste start med D-vitamindråber og mælkesyrebakterier

Vi ved allesammen, at et barns første leveår har en enorm betydning for barnets udvikling både fysisk og psykisk. Ansvaret er derfor stort, når det kommer til at sørge for, at de kære små får lige præcis det, der ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Når man læser din brevkasse får man indtryk af at mødre har lettere ved at betro sig til dig via brevkassen, samt at du ligesom kan noget i forhold til at "ramme" plet i forhold til, hvad det er folk har behov for.

For mit vedkommende har dine svar kunne give mig noget andet og mere værdifuldt i forhold til min rolle som mor som mine egne sundhedsplejersker (jeg har haft en 4 - 5 stykker) ikke har kunne give mig.

Tak fra en taknemmelig mor


Annonce