Annonce

Annonce

Et barn bliver til


19. september 2003

Forfatter:
Lennart Nilsson, Lars Hamberger
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
240
Pris:
299
ISBN:
8702014726
Helens vurdering:
Et barn bliver til

Jeg har valgt at give bogen "Et barn bliver til" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Et barn bliver til af Lennart Nilsson og Lars Hamberger. Udgivet af Gyldendal og siden 1977 udgivet i 7 udgaver og trygt i 50.000 eksemplarer på dansk. Den 15. september 2003 udkommer bogen i en fuldstændig opdateret og nyskrevet udgave.

Bogen beskriver tiden fra den første forelskelse, befrugtningens øjeblik, timerne og dagene derefter, de første tidlige tegn på graviditet og udviklingen fra at være et lille foster til at blive til en lille baby. Endelig slutter bogen med en beskrivelse af selve fødslen, både når man føder almindeligt og når det foregår ved kejsersnit. Bogen har også et afsnit om at føde før tid og et afsnit om, når der er brug for hjælp udefra,- IVF behandling.

Bogen indholder billeder taget af Lennart Nilsson, som igennem 50 år har arbejdet med at dokumentere menneskets tilblivelse. Ved hjælp af kikkertteknik, ultralyd, specialoptik og mikroskopi er det lykkedes at få billeder af alt fra det lille barns tilblivelse, graviditeten igennem til fødslen. Billederne sætter os, som kommende forældre, istand til at følge det lille barn i maven, på tættere hold og måske få et tættere forhold til barnet, med viden om at nu kan den høre, nu har den hår osv.

Bogen indholder foruden de fantastiske billeder også en beskrivelse af forskellige undersøgelser f.eks. moderkageprøve og fostervandsprøve og indeholder også en beskrivelse af, hvad de forskellige graviditetsundersøgelser går ud på.

Et barn bliver til indeholder stort set alle de oplysninger man som forældre har brug for ”i den søde ventetid”.

Jeg har valgt at give bogen fem bismervægte. Det er en fantastisk god bog, simpelthen klassikeren over dem alle. Den fortjener en plads på hylden.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Sponsorerede artikler

Woodland Wonders er inspirerende mad til din baby

De økologiske grødblandinger fra Woodland Wonders er for dig, der ønsker at tilbyde din baby økologiske produkter af høj kvalitet med minimalt forarbejdede råvarer, og som samtidig er nemme at tilberede. Kun det bedste er godt nok til din baby. Derfor består grødblandingerne fra Woodland Wonders ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Jeg beder dig om hjælp, for jeg ved ikke hvad jeg ellers skal stille op. Jeg har læst flere af dine råd på nettet og jeg syntes du er hamrende dygtig og har hjertet på rette sted.

Et kæmpe stort TAK fra en fan.

Rikke


Annonce