Annonce

Annonce

Et barn bliver til


19. september 2003

Forfatter:
Lennart Nilsson, Lars Hamberger
Forlag:
Gyldendal
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
240
Pris:
299
ISBN:
8702014726
Helens vurdering:
Et barn bliver til

Jeg har valgt at give bogen "Et barn bliver til" 5 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Et barn bliver til af Lennart Nilsson og Lars Hamberger. Udgivet af Gyldendal og siden 1977 udgivet i 7 udgaver og trygt i 50.000 eksemplarer på dansk. Den 15. september 2003 udkommer bogen i en fuldstændig opdateret og nyskrevet udgave.

Bogen beskriver tiden fra den første forelskelse, befrugtningens øjeblik, timerne og dagene derefter, de første tidlige tegn på graviditet og udviklingen fra at være et lille foster til at blive til en lille baby. Endelig slutter bogen med en beskrivelse af selve fødslen, både når man føder almindeligt og når det foregår ved kejsersnit. Bogen har også et afsnit om at føde før tid og et afsnit om, når der er brug for hjælp udefra,- IVF behandling.

Bogen indholder billeder taget af Lennart Nilsson, som igennem 50 år har arbejdet med at dokumentere menneskets tilblivelse. Ved hjælp af kikkertteknik, ultralyd, specialoptik og mikroskopi er det lykkedes at få billeder af alt fra det lille barns tilblivelse, graviditeten igennem til fødslen. Billederne sætter os, som kommende forældre, istand til at følge det lille barn i maven, på tættere hold og måske få et tættere forhold til barnet, med viden om at nu kan den høre, nu har den hår osv.

Bogen indholder foruden de fantastiske billeder også en beskrivelse af forskellige undersøgelser f.eks. moderkageprøve og fostervandsprøve og indeholder også en beskrivelse af, hvad de forskellige graviditetsundersøgelser går ud på.

Et barn bliver til indeholder stort set alle de oplysninger man som forældre har brug for ”i den søde ventetid”.

Jeg har valgt at give bogen fem bismervægte. Det er en fantastisk god bog, simpelthen klassikeren over dem alle. Den fortjener en plads på hylden.

- god læselyst!

Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Hej Helen ...

Jeg ville bare blot meddele dig, at det går så godt i øjeblikket at jeg næsten ikke kan få armene ned..

Jeg gik jo rundt og tumlede med tanker om at min datter "kørte" på mig osv.. Men du fortalte mig at hendes humør skifter rigtig hurtigt og at lige netop hendes alder / denne såkaldt selvstændighedsfase gør at det kan være svært for både forældre og barn..

Jeg tror, at fordi jeg er blevet opmærksom på det, så tager jeg det ikke mere personligt og det gør at jeg ikke bliver ked af det mere..

Hvor er det dog dejligt at der også er nogle perioder der faktisk går godt..

Jeg er sikker på at der ligger udfordringer der ude i fremtiden som venter på os, men dem kan jeg ikke komme udenom..

Så rigtig mange tak herfra Helen..
HVOR HAVDE DU DOG RET!!!!!!!!!!!!!

Med venlig hilsen
M´s Mor


Annoncer

Annonce