Annonce

Annonce

Godnat og sov godt - Lær dit barn gode sovevaner


4. december 2003

Forfatter:
Eduard Estivill og Sylvia de Béjar
Forlag:
Borgen
Udgivelsesår:
2003
Sidetal:
121
Pris:
179,95
ISBN:
8721012083
Helens vurdering:

Jeg har valgt at give bogen "Godnat og sov godt - Lær dit barn gode sovevaner" 3 bismarvægte. Se hvorfor under annoncen ...


Annonce

Eduard Estivill, forfatteren til denne bog, er læge og leder af et søvninstitut i Spanien. Han har specialiseret sig i behandlingen af børns søvnproblemer.

Bogen beskriver hvordan man fra starten giver sit barn gode sovevaner - eller hvordan man får dem indarbejdet, hvis barnet allerede har en dårlig soverytme.

Bogen bør læses i sin helhed, men efterfølgende kan man godt slå op i de enkelte kapitler, når et bestemt spørgsmål melder sig.

Bogen beskriver på en meget god måde vigtigheden i at opbygge en regelmæssig rutine og et fast ritual. Den er inddelt så man kan læse om alder, f.eks spædbarnet i forhold til det 6 mdr. gamle barn. Den kommer ind omkring emner som mareridt, når barnet skal sove hos bedsteforældre, når barnet er sygt osv.

Bogen er solgt i flere lande og med stor succes og til glæde for mange familier. Personligt har jeg det dog svært med den meget skematiske opstilling, som præger bogen.

For mig at se virker bogen meget positivistisk med konkrete problemer og konkrete løsninger. Jeg har svært ved at forlige mig med tanken om at børn kan sættes ind i skemaer. Samtidig bryder jeg mig ikke om løsningen med at gå fra et grædende barn, som skal lære at sove i egen seng, og slet ikke at tidsintervallet skal øges for hver gang man går ind til barnet. Ifølge bogen kan der f.eks. den 7. dag gå 17 minutter før man viser sig igen. Jeg er meget uenig med forfatteren i at dette er den rigtige måde.

Bogen "Godnat og sov godt" rummer mange ting, nogle mere gode end andre. Når man læser bogen skal man derfor gøre sig klart, om man selv mener dette er den ideelle løsning og ikke bare tage det for "de vise ord". Jeg vælger derfor at give bogen 3 bismervægte.

Køb bogen "Godnat og sov godt - Lær dit barn gode sovevaner" her

Anmeldt af: Helen Lyng Hansen, sundhedsplejerske


Annoncer

Produktnyheder

Pas godt på dig selv: Du er det vigtigste i dit barns liv

Når du bliver forælder, kan dit liv hurtigt komme til kun at dreje som én ting – dine børn. I en ny kampagne sætter Miljømærkning Danmark fokus på småbørnsforældre, og understreger, at det er vigtigt også at passe på sig selv i den travle hverdag med børn.

Danske forældre er ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen

Allerførst så tusind tak for din fantastiske brevkasse. Jeg har fulgt den på sidelinjen i et par måneder og er meget imponerede over dine gode råd og vejledninger

Mor til Sille 7 måneder


Annoncer

Annonce