Annonce

Annonce

Den lille kaospilot


13. marts 2016

Forfatter:
Helle Kjærgård
Forlag:
Frydenlund
Udgivelsesår:
2016
Sidetal:
184
Pris:
269
ISBN:
9788771185911

Læs omtalen af "Den lille kaospilot " under annoncen ...


Annonce

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Børneneuropsykolog Helle Kjærgård guider til, hvordan man kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.

Den lille kaospilot handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, der ikke fungerer for dem. Her beskriver Helle Kjærgård børnene og deres udfordringer ud fra et neuropsykologisk perspektiv.

Det kræver en indsats af både børn og voksne, men med fokus på de fem store S’er: Samspil, struktur, sund kost, stimulering og søvn kan uro og kaos blive til ro og dermed et gladere og sundere barn.

Bogen henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og de forældre, der ønsker at hjælpe deres børn med at navigere i hverdagen.

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og har i mange år arbejdet med børn og unge, der har udfordret de voksne i deres nærhed – først i specialinstitutioner og som PPR-psykolog i egen praksis.

Køb bogen "Den lille kaospilot " her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Navnesutten® – slut med forbyttede og forsvundne sutter.

Har dit barn fået den forkerte sut med hjem fra vuggestuen eller dagplejen? Med Navnesutter er det slut med sutter, der forsvinder og bliver forbyttet.

Hvad er en Navnesut?
Hos Navnesutten® kan du få graveret navn eller en anden tekst på dit barns yndlingssutter, f.eks. fra ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Der er ingen tvivl om at Helen er en sundhedsplejerske med hjertet på rette sted og det betyder meget for mig i perioder hvor jeg har været usikker på nogle ting.

Camilla Martin


Annonce