Annonce

Annonce

Gal på alt og alle


5. februar 2012

Forfatter:
Anne Vibeke Fleischer og Rikke Mølbak
Forlag:
Dansk Psykologisk Forlag
Udgivelsesår:
2011
Sidetal:
55
Pris:
199,00
ISBN:
9788777067426

SPAR 20% ↓

Gal på alt og alle

Vejl. pris: 199,00

Nu: 159,20

Du sparer: 39,80

Køb!

Læs omtalen af "Gal på alt og alle " under annoncen ...


Annonce

Peter og Sofie er meget forskellige, men det har det til fælles at de er hidsige og vrede. Deres problem er at de bliver alt for hurtigt vrede, over alt for små ting.

De andre børn i børnehaven bliver bange for dem, og det er derfor svært for Peter og Sofie at få venner. Derhjemme bliver de også tit uvenner med deres forældre.

Denne bog indeholder mange historier om Peter og Sofie, og om hvordan at de kommer galt afsted med deres vrede. Også selvom at de også prøver at styre vreden, og hvor svært det også kan være.

Bogen er delt op i to dele: I den første del hører vi om to børn og deres problemvrede. Barnet kan læse historierne selv eller få dem læst højt. Undervejs er der forslag til samtale om emnet. Anden del er til de voksne, der omgiver barnet i hverdagen.

Køb bogen "Gal på alt og alle " her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 20% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,95

Nu: 199,96

Du sparer: 49,99

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Tusinde tak for en informationsrig hjemmeside og nogle virkelig fantastiske bøger om børn! Jeg har erhvervet mig hele din bog-serie og efter at have læst dem, bruger jeg dem stadig ofte som opslagsværk. Tak for dem!

Venlig hilsen
Cecilie


Annoncer

Annonce