Annonce

Annonce

Venskab er ligesom en vippe


12. marts 2021

Forfatter:
Shona Innes
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788797259344
Venskab er ligesom en vippe

Læs omtalen af "Venskab er ligesom en vippe" under annoncen ...


Annonce

Et godt venskab er en meget værdifuld ting.

Det er dejligt at have venner, men også dejligt at være en god ven. Nogle gange er det let at være sammen med sine venner, og andre gange kan det være lidt svært.

Et venskab kan f.eks. komme ud af balance, hvis den ene gerne vil bestemme. Når venskabet er i balance, er det sjovest. Og der er ting du kan gøre, for at venskabet kommer i balance, og I bliver gode venner igen.

Denne bog berører de op- og nedture, der opstår i venskaber, og selv de sundeste venskaber kan have deres vanskelige øjeblikke.

Bogen Venskab er ligesom en vippe er er en del af bogserien "a BIG HUG book", der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor – fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og problemer.

Bogen anbefales til børn i alderen 3-8 år.

Om forfatteren
Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer bøgernes budskaber til live.


Annoncer

Produktnyheder

Bæredygtige og moderne stofbleer

Pusleriet startede op i januar 2019 og er en lille personlig familieejet webshop. Bag Pusleriet finder du Sarah, som står for al drift, forsendelser og kommunikation og hendes mand, som står for al udvikling af hjemmesiden. Sammen har de en dreng fra 2017 og venter endnu en lille stofblebruger til ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og sygdom, som giver dig ro og overblik, når dit barn har det dårligt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusind tak for dit svar sidste gang med søvn-fase-skift-problemer. Tænk engang - det virker! Og nu har vi bøvlet i en hel måned med en træt lille pige, så det er bare så skønt at kunne lulle hende i søvn på en god måde. Plus - at du skrev det med perronen og sovetoget.

Tak,
fra forældrene til pige på 6 måneder


Annonce