Annonce

Annonce

En familie er ligesom en kage


12. marts 2021

Forfatter:
Shona Innes
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788797259351
En familie er ligesom en kage

Læs omtalen af "En familie er ligesom en kage" under annoncen ...


Annonce

Familier kan have forskellige former og størrelser med mange forskellige og specielle ingredienser - lidt ligesom en kage. Familien er de mennesker, der får os til at føle, at vi hører til. Familien støtter os, hjælper os og giver os kærlighed... selv når vi er væk fra dem. Når vi er sammen med vores familie, føler vi os hjemme.

Bogen En familie er ligesom en kage er en del af bogserien "a BIG HUG book". En serie, der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor - fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og problemer.

Denne bog berører, hvordan familier kan se ud på forskellige måder, hvor hver 'ingrediens' er med til at skabe noget unikt, lækkert og fantastisk.

Bogen anbefales til børn i alderen 3-8 år.

Om forfatteren
Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer børnernes budskaber til live.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog til far - vær far med tillid, nærvær og respekt.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen,

Tak for en fantastisk hjemmeside. Det er så dejligt at mærke, hvordan du virkelig sætter dig ind i hvert enkelt spørgsmål og du giver nogle rigtigt gode svar!

Tak fra tvillingernes mor


Annonce