Annonce

Annonce

Bekymringer er ligesom skyer


12. marts 2021

Forfatter:
Shona Innes
Forlag:
Børns Behov
Udgivelsesår:
2021
Sidetal:
32
Pris:
129
ISBN:
9788797259368
Bekymringer er ligesom skyer

Læs omtalen af "Bekymringer er ligesom skyer" under annoncen ...


Annonce

Nogle dage er så vidunderlige, at vi ville ønske, vi kunne holde fast i dem for evigt. De er så fyldt med fnis og latter, at vores knæ giver efter, og vores ansigter bliver ømme af at smile.

Men andre dage kommer bekymringer svævende som skyer og dækker for al sollyset i dagen. Disse dage har vi måske slet ikke lyst til at stå ud af sengen, og vi gider ikke være søde overfor andre. Hvis vores dag er særlig dyster og mørk, kan det være fordi vil tumler med et problem... Der er dog mange ting, du kan gøre for at fjerne dine bekymringer, så selv den hårdeste dag vil føles lidt lysere.

Denne bog berører, hvordan bekymringer kan skygge for solen og alt det dejlige i livet. Der er heldigvis mange ting, vi kan gøre for at få solen og glæden frem igen.

Bogen Bekymringer er ligesom skyer er en del af bogserien "a BIG HUG book". En serie, der berører følsomme emner, som børn kan stå overfor - fortalt på en direkte og samtidig blid måde. Fortællingerne kan hjælpe børn, deres familier og venner med at sætte ord på følelser og problemer.

Bogen anbefales til børn i alderen 3-8 år.

Om forfatteren
Shona Innes er klinisk psykolog og retspsykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn. Hun har skabt Big Hug serien, som er fængende og let forståelig med de fineste illustrationer, der bringer børnernes budskaber til live.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og mad. Bogen er propfyldt med tips, opskrifter og praktiske dagsplaner!

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen!

Tak for dine sidste meget brugbare svar – de har været en rigtig god hjælp og inspiration i hverdagen. Så tak for det!

1000 tak for en super brevkasse – glæder mig altid til at høre dine tanker og svar.

Kærlig hilsen den glade mor.


Annonce