Annonce

Annonce

H.C. Andersen - små mennesker, store drømme


28. september 2020

Forfatter:
Maria Isabel Sánchez Vegara
Forlag:
Forlaget Albert
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
32
Pris:
135
ISBN:
9788793752405
H.C. Andersen - små mennesker, store drømme

Læs omtalen af "H.C. Andersen - små mennesker, store drømme" under annoncen ...


Annonce

Bogen "H.C. Andersen" er en del af bogserien "Små mennesker, STORE DRØMME", som giver dit barn mulighed for at lære lidt om de mest fantastiske mennesker at kende.

Hver bog fortæller historien bag mennesket - fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige.

Her handler bogen om H.C. Andersen, den verdensberømte forfatter, hvis eventyr har tryllebundet børn og voksne over hele verden.

Den lille Hans Christian voksede op i en fattig familie og drømte om at blive en kendt og elsket kunstner. Han troede, at han ville finde lykken på teaterscenen, men hans talent lå et andet sted; i det skrevne ord.

H.C. Andersen skrev om det nære og det fantastiske i historier, som "Den grimme ælling" og "Den lille havfrue", og han gjorde det på en måde, der taler til barnet i os alle.

I serien "Små mennesker - STORE DRØMME", findes også historien om Ella Fitzgerald, Coco Chanel, Rosa Parks, Marie Curie, Audrey Hepburn, Stephen King, Muhammad Ali, David Bowie, Anne Frank og mange flere.

Bøgerne anbefales som højtlæsning for børn i alderen 5+

Der findes også papbøger til de allermindste, og der er flere bøger på vej. Serien er oprindeligt udgivet på spansk og udgives i Danmark af forlaget Albert.


Annoncer

Produktnyheder

Den naturlige vej til en sund hud under bleen

Bleeksem eller rød numse er den hyppigste hudlidelse hos spædbørn, hvor helt op til 75 % af de børn, der bruger ble, rammes af bleudslæt i løbet af deres første leveår. Det giver gener, som kan påvirke barnets helt basale trivsel, herunder søvn og spisemønster. Læs her, hvordan du med korrekt og ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens babydagbog som er en praktisk og lækker kalender smækfyldt med konkret information og gode idéer.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Tusind tak for dit svar, som kom langt hurtigere end forventet :)

Dejligt, tak
Christina


Annonce