Annonce

Annonce

H.C. Andersen - små mennesker, store drømme


28. september 2020

Forfatter:
Maria Isabel Sánchez Vegara
Forlag:
Forlaget Albert
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
32
Pris:
135
ISBN:
9788793752405
H.C. Andersen - små mennesker, store drømme

Læs omtalen af "H.C. Andersen - små mennesker, store drømme" under annoncen ...


Annonce

Bogen "H.C. Andersen" er en del af bogserien "Små mennesker, STORE DRØMME", som giver dit barn mulighed for at lære lidt om de mest fantastiske mennesker at kende.

Hver bog fortæller historien bag mennesket - fra kunstnere og musikere til designere og videnskabsfolk. Alle begyndte de som et barn med en drøm og endte med at opnå det mest utrolige.

Her handler bogen om H.C. Andersen, den verdensberømte forfatter, hvis eventyr har tryllebundet børn og voksne over hele verden.

Den lille Hans Christian voksede op i en fattig familie og drømte om at blive en kendt og elsket kunstner. Han troede, at han ville finde lykken på teaterscenen, men hans talent lå et andet sted; i det skrevne ord.

H.C. Andersen skrev om det nære og det fantastiske i historier, som "Den grimme ælling" og "Den lille havfrue", og han gjorde det på en måde, der taler til barnet i os alle.

I serien "Små mennesker - STORE DRØMME", findes også historien om Ella Fitzgerald, Coco Chanel, Rosa Parks, Marie Curie, Audrey Hepburn, Stephen King, Muhammad Ali, David Bowie, Anne Frank og mange flere.

Bøgerne anbefales som højtlæsning for børn i alderen 5+

Der findes også papbøger til de allermindste, og der er flere bøger på vej. Serien er oprindeligt udgivet på spansk og udgives i Danmark af forlaget Albert.


Annoncer

Sponsorerede artikler

Vent ikke til din baby har fået rød numse

- brug Olívy fra første bleskift

Hud der konstant udsættes for fugt, varme, friktion og syre fra urin og afføring, bliver nemt rød og irriteret. Det gør ondt på barnet, og kan påvirke den helt basale trivsel - herunder søvn og spisemønster. Med Olívy baby care – diaper change kan du ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om amning og flaske, hjæper dig med at få et mæt og tilfreds barn.

Det siger medlemmerne ...

Kære Helen,

Jeg har nu i over 3 år været medlem af din hjemmeside og har ALTID påskønnet dine gode og fornuftige råd omkring mine to børn. Selvom du aldrig har mødt mine børn, har du altid rådgivet mig som om du hele tiden har været en del af deres liv......

Du er klart den bedste og ærligste sundhedsplejerske jeg nogenside har stiftet bekendtskab med, og jeg vil altid sætte pris på dine gode råd, som har gjort min hverdag bedre og mindre skræmmende.

Endnu engang tusind tak.


Annonce