Annonce

Annonce

Mumi, Mymlen og lille My: Hvad sker der så?


12. september 2020

Forfatter:
Tove Jansson
Forlag:
Forlaget Carlsen
Udgivelsesår:
2020
Sidetal:
40
Pris:
150
ISBN:
9788711981061
Mumi, Mymlen og lille My: Hvad sker der så?

Læs omtalen af "Mumi, Mymlen og lille My: Hvad sker der så?" under annoncen ...


Annonce

Den første billedbog om Mumitrolden, der udkom første gang i 1952 er bogen "Mumi, Mymlen og lille My: Hvad sker der så?"

Mumitrolden er ude for at hente mælk til Mumimor og møder på sin vej Mymlen, som er ulykkelig, fordi hendes lillesøster, Lille My, er blevet væk. Sammen drager de ud for at finde Lille My, og på vejen møder de mange mærkværdige væsner fra Mumidalen.

Bogen indeholder fine huller og udkæringer i papiret, så barnet kan gætte med på, hvad der kommer til at ske på næste side.

Bogen anbefales til højtlæsning fra ca. 4 år.

Om forfatteren
Tove Jansson )1914-2001) er en af Nordens mest kendte billedkunstnere og forfattere. Hendes klassiske bøger om Mumitroldene er oversat til 40 sprog og elsket af børn og voksne verden rundt for deres skarpsyn og finurligt formidlede visdom.


Annoncer

Sponsorerede artikler

De gode playlister – hvad kan god musik gøre for dit barn?

Hvorfor skal dit barn høre musik?
Sang og musik kan fungere som en kilde til sproglig- og motorisk læring, kreativitet og glæde hos dit barn. Der findes mange former for børnemusik deriblandt musik med fokus på bevægelse, leg og læring, men også sange som hjælper din lille til at slappe af ...

Læs mere her



Svartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Jeg vil gerne, som så mange andre, takke dig for en helt usædvanlig god brevkasse. Som bosiddende i England har det betydet rigtig meget for mig at finde svar på dette og hint derhjemmefra. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide din kærlige holdning til tingende, og det har virkelig hjulpet mig meget at læse dine omhyggelige svar.

Mange kærlige hilsner
Sanne, mor til dreng 5 måneder


Annonce