Annonce

Annonce

Havenisserne flytter ind


23. november 2015

Forfatter:
Josephine Ottesen
Forlag:
Høst & Søn
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
184
Pris:
199,95
ISBN:
9788763841597

Læs omtalen af "Havenisserne flytter ind" under annoncen ...


Annonce

Kort før jul vælter en storm Brede Æbletræ, hvor havenisserne Knort, Kærne og Persille bor med deres bedstemor. Hvad skal de nu gøre? Det er koldt, og deres forråd er væk. De har hørt historier om, at der er ly og mad i Det Røde Hus i den anden ende af haven. Mon der er plads til et lille havenissefamilie derinde? Men hvordan kommer man overhovedet ind, og hvad med Svingvom og Knækhår, de store katte, der bor i huset? De kan godt lide havenisser, men helst som mad!

Havenisserne flytter ind er en spændende og desværre aktuel julehistorie om en lille nisseflok, der må gå fra hus og hjem. Selvom at historien er barsk, er den fortalt med humor og varme.

Bogen er udgivet i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp. Hver bog støtter derfor ubeskåret Dansk Flygtningehjælp med 40 kr.

Josefine Ottesen er uddannet skuespiller og har arbejdet som dramatiker og instruktør. I 1983 debuterede hun som forfatter, og siden da har hun skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Josefine Ottesen har modtaget adskillige priser for sit forfatterskab og har senest vundet Kulturministeriets Børnebogspris (2008) for ungdomsbogen "Golak".

Køb bogen "Havenisserne flytter ind" her


Annoncer

Produktnyheder

Allomin 2 er på dit hold i madkampen!

Nu starter madkampen! Og med dit massive søvnunderskud kan den måske virke lidt uoverskuelig – men husk! Den kan føre til mere søvn. Mange børn sover nemlig rigtig godt (og længe) på en mæt og glad mave, og grød ligger altså bare rigtig godt i maven. Med Allomin 2 i baghånden, er dit barn dækket ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid


Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Spar lige nu: 16% ↓

Tilbud

Vejl. pris: 249,00

Nu: 209,95

Du sparer: 39,05

Køb nu!


Det siger medlemmerne ...

Kære Helen.

Tak for kampen i medierne mod ’skrig dig i søvn’ metoden. Den er godt nok sej!

Jeg videresendte dit indlæg fra din egen side til en kollega, som var grædefærdig af tvivl over om hun var en dum og dårlig mor, når hun bare blev ved med at gå ind til sin grædende søn om aftenen. Hun var simpelthen så lettet og følte sig så godt bakket op. Hun havde fået mange ’gode råd’ fra venner og familie, som også havde forsikret hende om at hun både forkælede barnet og gjorde det utrygt (?!?) med sin inkonsekvens og blødsødenhed.

Det er en vigtig, vigtig kamp du kæmper for at få spredt et væsentligt budskab!


Annoncer

Annonce