Annonce

Annonce

Tulle og ulven


8. august 2015

Forfatter:
Liva Skogemann
Forlag:
Rosinante & Co.
Udgivelsesår:
2015
Sidetal:
40
Pris:
293,60
ISBN:
9788763840033

Læs omtalen af "Tulle og ulven" under annoncen ...


Annonce

Tulle og ulven er en underholdende billedbog til børn for de 4-6 årige om det eviggyldige emne: Man skal ikke skue hunden på hårene. En fortælling om at være en ulv i fåreklæder. Bogstavligt talt.

Tulle og Tot skal være alene hjemme, fordi mor og far skal til en voksenfest, og Benny skal være babysitter. Tulle synes, Bennys øjne er underligt gule og skinnende, hans hale viser sig at være lang og grå, og han laver mærkelige knurrende lyde, mens han æder pizza med sine skarpe tænder. Og så fortæller Benny historien om Lenny, som føler sig anderledes i sin egen familie, men finder, hvad han savner, da han støder på en flok får.

Liva Skogemann er cand.mag. Hun gik på forfatter skolen for Børnelitteratur og debuterede i 2012 med 17 km syd for Aalborg. Tulle og Ulven er hendes første billedbog.

Køb bogen "Tulle og ulven" her


Annoncer

Sponsorerede artikler

Sådan kan babygrød fra Woodland Wonders også bruges

Vidste du, at grødblandingerne fra Woodland Wonders også fungerer godt som base i andre opskrifter? I takt med at din baby bliver mere fortrolig med at spise mad fra ske, er der en helt ny verden af smag, farve og tekstur, der åbner sig. Woodland Wonders har derfor samlet en række smagfulde ...

Læs mere herSvartidsbarometer

Aktuel svartid

Annoncer

Gratis nyhedsbrev

med nye præmier hver måned

Din e-mail adresse bliver hos os. Nyhedsbrevet udsendes ca. 1 gang om ugen. Læs mere.


Annonce

Læs mere om Helens bog om børn og opdragelse, som giver dig praktiske råd til alt det, der er så svært.

Det siger medlemmerne ...

Hej Helen

Så er jeg tilbage i klubben igen, for nu er barn nummer to kommet til, og med ham nye udfordringer, for ingen børn er jo ens ;-) Og jeg trænger til lidt professionel hjælp fra en sundhedsplejerske, der ikke er bange for at have en mening.

Hilsen mor til to drenge


Annonce